To je to što me zanima!

Osoblje hotela o tome što se događa iza zatvorenih vrata: Nemojte piti iz staklenih čaša!

Tisuće zaposlenika luksuznih hotela na Redditu su ispričali svoje horor priče s posla. Jedan je procijenio da je u 40% kreveta u hotelima netko umro, a mnogi kažu i da sobe nisu tako čiste kako izgledaju
Vidi originalni članak

Mnogi zaposlenici u hotelima savjetuju da ne pijete vodu iz staklenih čaša koje pronađete u sobama.

POGLEDAJTE VIDEO - eko čišćenje doma:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nikada ne vjerujte staklenim čašama u svojim hotelskim sobama. Spremačice imaju jako puno posla, a malo vremena i često se dogodi da čaše prebrišu istom krpom kojom brišu kupaonicu. Na kraju krajeva, njihov cilj je da soba na kraju samo izgleda čisto - napisao je jedan u objavi na Redditu.

- Radio sam u jednom od najekskluzivnijih odmarališta na svijetu i u periodu od oko godinu dana nismo uopće prali čaše u sobama, samo smo ih prebrisali - dodao je drugi.

BIZARNI ZAHTJEVI Djelatnici hotela otkrili su koje stvari najviše mrze kod gostiju

Jedan je procijenio da je u oko 40% kreveta u hotelima u kojima je radio netko umro.

- U nekim hotelima postoji stvarna šansa da je netko umro u vašem krevetu. Naravno, to ovisi o tome kakav je hotel i kakvu klijentelu ima, ali u nekima ima barem jedna smrt tjedno. Ne radi se o tome da su hoteli opasni, već o starim i bolesnim ljudima - rekao je.

Jedan je pak rekao da nikad nije vidio da je spremačica nešto ukrala.

- Svi uvijek okrive spremačice kada im nešto nestane, ali mi te stvari uvijek kasnije pronađemo. Nema šanse da će spremačice riskirati svoj posao zbog rabljenog iPada ili nečeg sličnog. One s napojnicama jako pristojno zarađuju - objasnio je.

Mnogi su napisali i kako su stjenice problem u baš svakom hotelu te su savjetovali da ne stavljate svoje torbe na krevete te da protresete posteljinu čim dođete u sobu.

Pokazalo se i da mnogi gosti hotela očekuju da ženske zaposlenice rade i kao prostitutke.

- Bilo je muškaraca koji bi me to izravno pitali dok sam spremala sobu ili bi snažno aludirali na tako nešto te bi očekivali da nakon smjene dođem u njihovu sobu - pisalo je u jednoj od objava.

NIJE PAZIO Dečko joj slučajno poslao live fotografiju pa otkrila ljubavnicu

Ipak, mnogi su pohvalili prostitutke i njihove klijente kao najpristojnije i najbolje goste.

Mnogi su rekli i kako nikako ne želite znati tko je bio u sobi prije vas, piše Daily Mail.

- Spremačicama je najgore. Vidio sam ih kako iznose pune vrećice korištenih seksualnih igračaka, kako gule iskorištene kondome s namještaja i čiste ljudske fekalije s mjesta gdje fekalije nikako ne bi smjele biti - pisalo je u jednom od komentara.

Najluđe priče hotelskih zaposlenika

  • Poznata tinejdžerska zvijezda ostavila je sobu punu igala i ostalog pribora za drogiranje da bi to spremačice očistile.
  • Najveći račun kojeg sam vidio je bio na 2 milijuna dolara za gosta koji je unajmio cijeli kat hotela na tri tjedna.
  • Šeik je prostitutku iz bara doveo u svoju sobu. Ona ga je tada drogirala i ukrala mu desetke tisuća dolara, satove i nakit.
  • Puno usamljenih ljudi odlazi na odmor kako bi prekinuli svoj život. To se često događa, ali o tome nikada nećete čitati u vijestima.
  • Nikada, ali baš nikada nemojte koristiti čokoladne fontane u hotelima. Djeca umaču prste unutra, starice kišu u čokoladu... Najbolje od svega je što je čokolada preskupa da se baci pa tako stoji sve dok se ne potroši.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • lily A 26.06.2021.

    Takve osobe su sljam i rade takve stvari i u svojoj kuci treba konyrolirati i nikad vise zaposliti uzas ako je tacno

  • DPRKwillwin 24.06.2021.

    Je ,istina,ja gledao kako se briše šjoljka pa umivaonik i na kraju čaše ,sve sa ručnikom kojeg je upotrebljavao gost.Ovo o broju umrlih je totalna glupost.U dvadest godina koliko radim u hotelu sjećam se samo dva takva slučaja,a dolazili su starci da smo se zahebavali da će ih pol ležeći izać.

  • BloodAndHonor 24.06.2021.

    I nemojte piti iz zahodske skoljke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare