Lifestyle

Komentari 5

Osoblje hotela o tome što se događa iza zatvorenih vrata: Nemojte piti iz staklenih čaša!

Osoblje hotela o tome što se događa iza zatvorenih vrata: Nemojte piti iz staklenih čaša!

Tisuće zaposlenika luksuznih hotela na Redditu su ispričali svoje horor priče s posla. Jedan je procijenio da je u 40% kreveta u hotelima netko umro, a mnogi kažu i da sobe nisu tako čiste kako izgledaju

Mnogi zaposlenici u hotelima savjetuju da ne pijete vodu iz staklenih čaša koje pronađete u sobama.

POGLEDAJTE VIDEO - eko čišćenje doma:

- Nikada ne vjerujte staklenim čašama u svojim hotelskim sobama. Spremačice imaju jako puno posla, a malo vremena i često se dogodi da čaše prebrišu istom krpom kojom brišu kupaonicu. Na kraju krajeva, njihov cilj je da soba na kraju samo izgleda čisto - napisao je jedan u objavi na Redditu.

- Radio sam u jednom od najekskluzivnijih odmarališta na svijetu i u periodu od oko godinu dana nismo uopće prali čaše u sobama, samo smo ih prebrisali - dodao je drugi.

Jedan je procijenio da je u oko 40% kreveta u hotelima u kojima je radio netko umro.

- U nekim hotelima postoji stvarna šansa da je netko umro u vašem krevetu. Naravno, to ovisi o tome kakav je hotel i kakvu klijentelu ima, ali u nekima ima barem jedna smrt tjedno. Ne radi se o tome da su hoteli opasni, već o starim i bolesnim ljudima - rekao je.

Jedan je pak rekao da nikad nije vidio da je spremačica nešto ukrala.

- Svi uvijek okrive spremačice kada im nešto nestane, ali mi te stvari uvijek kasnije pronađemo. Nema šanse da će spremačice riskirati svoj posao zbog rabljenog iPada ili nečeg sličnog. One s napojnicama jako pristojno zarađuju - objasnio je.

Mnogi su napisali i kako su stjenice problem u baš svakom hotelu te su savjetovali da ne stavljate svoje torbe na krevete te da protresete posteljinu čim dođete u sobu.

Pokazalo se i da mnogi gosti hotela očekuju da ženske zaposlenice rade i kao prostitutke.

- Bilo je muškaraca koji bi me to izravno pitali dok sam spremala sobu ili bi snažno aludirali na tako nešto te bi očekivali da nakon smjene dođem u njihovu sobu - pisalo je u jednoj od objava.

Ipak, mnogi su pohvalili prostitutke i njihove klijente kao najpristojnije i najbolje goste.

Mnogi su rekli i kako nikako ne želite znati tko je bio u sobi prije vas, piše Daily Mail.

- Spremačicama je najgore. Vidio sam ih kako iznose pune vrećice korištenih seksualnih igračaka, kako gule iskorištene kondome s namještaja i čiste ljudske fekalije s mjesta gdje fekalije nikako ne bi smjele biti - pisalo je u jednom od komentara.

Najluđe priče hotelskih zaposlenika