To je to što me zanima!

Osobna trenerica ima dečka i ovisna je o aferama: Nastojim se svaki tjedan seksati s novim

Osobna trenerica iz Londona, Rachel (34), u trogodišnjoj je vezi, no ovisna je o aferama i nikad nije bila vjerna dugogodišnjim partnerima, pa je i ovaj puta tako
Vidi originalni članak

Osobna trenerica iz Londona, Rachel (34), priznaje da voli osjećaj 'friškog dečka' među plahtama, posebno u predbožićno vrijeme, odnosno postala je ovisnica o čestim promjenama partnera jer voli seks. 

POGLEDAJTE VIDEO: Muškarac s najvećim penisom o problemima koje mu stvara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U svojoj ispovijesti kaže  kako redovito ubacuje novog igrača 'u teren', a posebno tijekom dva mjeseca prije sezone božićnih blagdana, prenosi Daily Star.

- Pripreme oko Božića za mene su uvijek najstrašnije razdoblje godine. Svi su raspoloženi, dobro se provode i opušteno zabavlju... Bit će još luđe ove godine, nakon dvije godine koje je uništio Covid. Bit će toliko ljudi koji varaju, a mi se uzbuđujemo oko toga postoji li Djed Mraz - priča. Dodaje kako ju redoviti seks čini sretnom.

- Klučan je za moje emocionalno blagostanje. Čak i kad je seks loš, dobar je za mene jer ga jako volim - kaže. Inače, u vezi je sa stalnim partnerom već tri godine, ali kaže da nikad nikome nije ostala vjerna, iako je imala nekoliko višegodišnjih veza. Tako je i ovaj put. 

MNOGIMA 'SPLASNE' U OVO VRIJEME Praktični trikovi kako pojačati libido tijekom hladnih mjeseci

- Kad ste osobni trener,  muškarci su stalno u vašoj okolini. Okružena sam muškarcima na poslu, u teretani, i jako volim pažnju koju mi posvećuju - priča Rachel. Kaže kako je ranije spavala s nekoliko klijenata, ali sada nastoji razdvojiti posao i zadovoljstvo jer se pokazalo da miješanje uloga nije dobro za posao. 

- Ako spavate s klijentom, brzo ga izgubite kao klijenta, ako veza krene po zlu - pojašnjava. 

KADA SMO NAJNAPALJENIJI Evo kako nam se s godinama mijenja seksualni nagon i zašto

Rachel je prije dvije godine otvorila račun na IllicitEncounters-u, vodećoj britanskoj stranici za afere, jer je to bio najbolji način za pronalaženje bezuvjetnih odnosa s muškarcima koji žele isto što i ona. 

- Tražila sam bogate muškarce koji vole seks koliko i ja, ali ne žele nikakvu emocionalnu prtljagu kada upoznaju nekog novog - pojašnjava. Potom je započela aferu s financijašem iz grada, no ubrzo joj je dosadilo i počela se viđati s lokalnim graditeljem u isto vrijeme.

-  Sviđalo mi se žonglirati s dvojicom u isto vrijeme, tako da je svaki spoj bio drugačiji - objasnila je Rachel. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ultra 11.11.2022.

    Zena uziva u onome sto voli. 😎

  • 10.11.2022.

    Muškarci su ti koji su ovisni o aferama, prelaze tek tako s jedne na drugu, nakon što s jednom prekinu sljedeći dan drugoj su sposobni izjaviti ljubav i tak ukrug

  • Jo.Ka. 10.11.2022.

    Zena radi samo u teretanì ili ide i u kucne posjete?

Komentiraj...
Vidi sve komentare