To je to što me zanima!

Osvojite mjesto na odličnoj uskrsnoj radionici PINCAonica

Chef Saša Polojac pripremat će najfinije uskrsne pogače, radionica će se održati 17. ožujka u 18h u Miele Centru, a Gastro.hr osigurao je mjesto za pet čitatelja
Vidi originalni članak

Za Uskrs vam Gastro.hr poklanja radionicu na kojoj ćete usavršiti pripremu omiljene uskrsne poslastice - pince. Pet čitatelja s pratnjama družit će se s nama na uskrsnoj radionici kuhanja PINCAonica. Kako samo ime govori, naši blogeri i chef Saša Polojac pripremat će najfinije uskrsne pogače. Nakon brojnih uspješno odrađenih radionica, ovog puta se okrećemo tradiciji jer želimo konačno otkriti tajnu dizanog tijesta najdraže nam pince. Radionica će se održati 17. ožujka u 18h u Miele Centru, a mi smo osigurali mjesto za pet naših čitatelja i njihove pratnje. 

Sve što trebate je u komentaru odgovoriti na nagradno pitanje: Zašto volim pincu? Prijave traju do 15. ožujka, a dobitnike ćemo objaviti 16. ožujka ujutro. Osim što ćete saznati sve trikove pripreme pince, očekuje vas i di-go poklon paket bez čijeg kvasca priča ne bi bila ista. Paket se sastoji od di-go vrećice za shopping, di-go kuharice (50 recepata za slana i slatka tijesta), kemijske olovke i 3 vrećice di-go slatkog kvasca za kolače.  

Za dobru pincu najvažniji je dobar kvasac, a di-go kvasac za kolače savršen je izbor. Posebnost novog di-go kvasca za kolače osmotolerantan je soj kvasca posebno namijenjen izradi slatkih tijesta jer se bolje snalazi u okruženju s više šećera, kolač se brže diže, aromatičniji je i rahliji. Možete ga pronaći u svježem obliku (40 g) ili instant suhom (vrećica 8 g). Novi di-go kvasac za kolače garancija je rahlog i ukusnog kolača, toćno onakvog kakvog se sjećate iz djetinjstva. Bolje se snalazi u okruženju s više šećera, kolač se brže diže, aromatičniji je i rahliji, što garantira uspjeh našoj uskrsnoj PINCAonici. 

U srcu Miele Center smještena je aktivna kuhinja sa potpuno funkcionalnim Miele uređajima. Vrata Miele kulinarskih radionica su otvorena svima koji žele naučiti pripremati i stvarati rapsodiju okusa i mirisa. Jedinstvena prilika da krenete od početka ili da usavršite svoje kulinarsko umijeće te zadivite ukućane, prijatelje i goste pripremom savršenog obroka. U Miele školi kuhanja možete odabrati savršeni spoj radionica koje najbolje odgovaraju vašim željama i potrebama. Počevši od samih osnova tehnike i obrade namirnica ili raznih tematskih cjelina, izaberite svjetsku kuhinju koju ste oduvijek željeli posjetiti.

Obećajemo vam ugodan prostor, dobro društvo i najfinije pince za degustiranje! 

Više pogledajte na Gastro.hr. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zelimira Javorovic 06.03.2015.

    Pinca je asocijacija na Uskrsni dorucak, prekrasno sarenilo blagdanskog stola i ocaravajuci okus, samo jednom godisnje. To je nepogresno prepoznatljiv miris u cijelom domu dok se priprema, tradicija u nasoj obitelji koju vjerno nastavljam, pripremajuci je s puno ljubavi i darujuci je drsfim prijateljima i svakom clanu obitelji poslije Uskrsnog dorucka. upravo zato volim pincu najvise od svih slastica koje pripremam za bilo koji blagdan.

  • vemaria 06.03.2015.

    Pincu volim što me podsjeća djetinjstvo,obiteljsko okupljanje miris domaće hrane čega danas nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare