To je to što me zanima!

Otkrila je super trik da odjeća bude mirišljava nakon sušilice

Obožavateljica trikova za čišćenje podijelila je svoju zanimljivu metodu osvježavanja odjeće i dodavanja mirisa kod sušenja u sušilici, a mnogi su požurili isprobati njen savjet koji štedi novac te je poprilično jednostavan
Vidi originalni članak

Nema ništa boljeg od vađenja svježe oprane i osušene mirišljave odjeće iz ormara, tvrdi jedna samoprozvana 'fanatičarka čišćenja', koja kaže da ima super metodu kako osvježiti rublje u sušilici.

Naime, s dolaskom hladnijih dana, sušilice za rublje sve se češće koriste, a problem je što one često 'ubiju' miris omekšivača iz pranja. Za to postoji i kupovno rješenje, maramice koje se ubacuju u bubanj kod sušenja. 

NISU UVIJEK MOLJCI Nisu samo moljci - otkrili zašto se javljaju rupice na vašoj odjeći

No, ako želite sami odabrati kako želite da vam odjeća miriši i pritom uštedjeti novac, ona predlaže da isprobate njenu metodu. Za to vam je potreban plastični spremnik s poklopcem, čista spužvica i omiljeni omekšivač.

Gospođa D na svojoj Instagram stranici @ mrs.ds.cleaning.reviews objavila je video u kojem objašnjava postupak:

Moje spužvice za sušilicu rublja pripremljene su i spremne za pranje rublja danas ... vaše rublje će nevjerojatno mirisati i više nećete trebati koristiti maramice za sušenje rublja. U isječku guruica za čišćenje stavlja Minky spužvu - ali bilo koja spužva jednako će dobro raditi - u plastičnu kutiju, a zatim na nju nalije dva čepa omekšivača. 

Zatim nalijte malo mlake vode preko spužvi natopljenih omekšivačem. Na kraju, stavite poklopac na svoju plastičnu posudu i vašu mirisnu spužvu možete koristiti u bilo kojem trenutku.

Također sugerira da spužvicu lagano iscijedite prije ubacivanja u bubanj kod programa sušenja, tek toliko da tekućina ne curi iz nje. 

Mnogi su pohvalili savjet+, jer više neće morati trošiti na maramice za sušenje rublja.

POMAŽU OCAT, SODA... Uklonite mirise iz svog doma - od kauča do ormarića za cipele

Netko je pitao treba li i dalje koristiti regenerator za tkaninu u perilici rublja, a gospođa D je odgovorila da ga uvijek koristi prilikom pranja, čak i ako koristi spužve u sušilici, prenosi Mirror.

- Odjeća miriše kao vaš omiljeni miris sve dok ne završi u košari za pranje - komentirala je žena  koja je isprobala metodu.

- Uštedjeli ste mi toliko novca, jer doista puno koristim sušilicu - pisalo je u jednom od komentara.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare