To je to što me zanima!

Otvoren je novi kutak za fine burgere na Trešnjevci u Zagrebu

Ako ste skloni novitetima u Institutu za burgere uživat ćete u smash burger varijanti, vegetarijanci će moći probati burger od riže i crvenog graha, a za velike gurmane je signature burger
Vidi originalni članak

Institut za burgere by Mate Janković otvorio je burger bar na zagrebačkoj Trešnjevci u Ozaljskoj 12. Tamo ćete uživati u slasnim burgerima, a svatko će pronaći nešto po svom ukusu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kako pravilno jesti burger?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Klasičari će guštati u osnovnim okusima burgera, oni skloni novitetima uživat će u smash varijanti, vegetarijanci će moći probati burger od riže i crvenog graha, ljubitelji piletine će isto pronaći nešto za sebe, a ako ste veliki gurmani onda je za vas signature burger. 

Ivan Badžek se pobrinuo za uređenje prostora i vođenje poslovanja, a on je ujedno i velik zaljubljenik u burgere i u kuhanje. Sami kisele sve povrće koje koriste u pripremi hrane, a nabavljaju ga na lokalnim OPG-ima, poput mrkve, rotkvice, paprike...

Institut za burgere oslikao je graffiter Krešo Golubić, a svojim ilustracijama vizualno dotjerao Roman Pokos. Radno vrijeme je svakoga dana osim nedjelje od 11 do 23 sata.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare