To je to što me zanima!

Ova djevojka je žrtvovala dugu kosu - vrijedilo je nove frizure

Duga kosa nije uvijek garancija za savršenstvo. U to se uvjerila djevojka iz Libanona koja izgleda puno mlađe i ženstvenije s novom frizurom zbog koje se odrekla duge kose
Vidi originalni članak

Frizuru je napravio fantastičan frizer iz "Mounir Salona" u Libanonu. Remek djela koja tamo stvaraju na ženskim glavama možete pratiti na Instagramu. Nemaju bez razloga gotovo pola milijuna sljedbenika.

Pogledajte ovu predivnu transformaciju:

Ovdje je još jedna djevojka koja je odlučila odrezati svoju zaista dugu kosu. Na trenutak je izgledala kao da će se rasplakati (dok je držala odrezanu kosu u rukama), ali na kraju joj se osmjeh pojavio na licu.

mm

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Sandra_VU 09.02.2017.

    Žensko sam ali mi jedno nikada neće biti jasno... Kako netko može trpiti da mu je kosa stalno preko očiju?! Imala sam nekoliko godina dugačku kosu i čim bi mi samo malo pala preko oka, smetalo bi mi.

  • First Lady 08.02.2017.

    Ova cura je imala stvarno dugu kosu, ali jako kvalitetnu kosu, kod nas cure imaju dugu kosu a vrhove nisu kratile godinu dana i onda to izgleda katastrofalno, nema ništa gore od ispucalih vrhova.

  • Paris5555 08.02.2017.

    Svaka cast na hrabrosti... I ja sam se nedavno osisala,malo promjene napravila,i puuno je bolje...tako da...zasto ne,malo promjene u zivotu,da nije monotono..

Komentiraj...
Vidi sve komentare