To je to što me zanima!

Ovaj vodeni horoskopski znak je definitivno najsuosjećajniji

Ribe su vodeni znak, a voda je element osjećaja u astrologiji. One najbolje rade u atmosferi mira i uzajamnog nadahnuća pošto sve negativne utjecaje duboko proživljavaju
Vidi originalni članak

Ribe su horoskopski znak koji živi u svijetu snova i mašte, a u stvarnosti se ne snalazi baš najbolje. One redovito primjećuju stvari koji drugima promiču; ali nisu zaokupljene detaljima, već cjelinom. Također imaju bujnu maštu, kreativne su, intuitivne i vizionarskog duha.

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji znakovi zodijaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ribe

Vladajući planet Riba je Neptun - bog mora, koji je povezan s podsviješću, snovima i vizijama. Ribe najbolje rade u atmosferi mira i uzajamnog nadahnuća pošto sve negativne utjecaje duboko proživljavaju. One se izražavaju bojama, stihovima i plesnim pokretima, ali često same ne znaju iskoristiti svoje sposobnosti, već im treba nečija pomoć.

IZAZIVAJU ŽUDNJU Ovo je najzanimljiviji ljubavnik Zodijaka: Ima nešto buntovno u njemu, zato je toliko privlačan

5 razloga zašto su Ribe mistične

  1. Ribe su vodeni znak,a voda je element osjećaja u astrologiji. Značajna je po tome što ima sposobnost opažanja nevidljivih struja koje govore o stanju stvari prije nego se one pojave.
  2. Riba je nepostojan i promjenjiv znak baš poput Blizanaca, Djevice i Strijelca, što znači da ju je vrlo lako impresionirati. 
  3. Kao što je već spomenuto, vladajući planet im je Neptun, planet povezan s medijima, vidovnjacima i misticima svih vrsta.
  4. Ribe su zadnje i prethode Ovnu, sljedećem i prvom od znakova. No, one žele sačuvati ostatke prošlog ciklusa za nepoznatu budućnost koju intenzivno osjećaju. One su s jednom nogom u sadašnjosti, a drugom u budućnosti, te su otvorene prema vizijama o onome što se može dogoditi.
  5. Ribe često ne znaju da su vidovite, pogotovo ako se vizije pojavljuju u malim dozama.

Vidovnjačke sposobnosti

Ribe mogu sanjati neke stvari koje se kasnije obistine ili im ukažu na važan događaj. Mnogi u ovom znaku su zapravo veliki duhovnjaci. Kod njih je unutarnji mir jako važan i ako ga ne nađu, odaju se porocima i tako bježe od stvarnosti.

No ako se posvete sebi, mogu dostići prosvjetljenje. Njihov moto je 'ja osjećam' i vode se time što su predosjetili (imaju dobru intuiciju).

NAJOSJETLJIVIJI DIJELOVI TIJELA Kojim ste bolestima skloni po Zodijaku: Blizanci moraju paziti na pluća, Škorpion na genitalije

Dublja svrha

Ljudi će kroz znak Ribe naučiti kako primiti inspiraciju s više razine, koja nije zemaljska, te tu inspiraciju pretočiti u umjetnost. Također, kada prime impulse s viših razina, mogu naučiti razviti intuiciju, imaginaciju, vidovitost i povezivanje s kolektivnim nesvjesnim.

Ribe brišu sve granice materijalnog i ostalog svijeta, te se ponovno povezuju s beskrajnim oceanom svjesnosti i Bogom, prenosi Atma.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Buffer 28.11.2021.

    pa daaj se više pratite kaj pišete, pa držite neku dosljednost: rak je uvijek bio najosjećajniji i s najviše empatije !! kaj tu baljezgate i kad su gluposti u pitanju !!

  • eho_ 19.11.2021.

    Na svijetu postoji oko 28.000 vrsta ribica, potpuno različitih..Zlatnih,Somova, Fratara,  Pirana i ostalih :) predatora...Morskih pasa i sl. Znam da zlatna nisam,  to su slatkovodne ribe 😂😋🙄

  • EmilCandor 18.11.2021.

    Daj mi boze da se "u stvarnosti ne snalazim najbolje", ali da sam uspjesan, kreativan, intuitivan i da vizionarski vidim stvari prije, sire, kvalitetnije i drugacije od drugih. (... nista nisam izmislio, clanak je kontradiktoran, upravo na opisan nacin).! 

Komentiraj...
Vidi sve komentare