Lifestyle

Komentari 11

Ovaj vodeni horoskopski znak je definitivno najsuosjećajniji

Ovaj vodeni horoskopski znak je definitivno najsuosjećajniji

Ribe su vodeni znak, a voda je element osjećaja u astrologiji. One najbolje rade u atmosferi mira i uzajamnog nadahnuća pošto sve negativne utjecaje duboko proživljavaju

Ribe su horoskopski znak koji živi u svijetu snova i mašte, a u stvarnosti se ne snalazi baš najbolje. One redovito primjećuju stvari koji drugima promiču; ali nisu zaokupljene detaljima, već cjelinom. Također imaju bujnu maštu, kreativne su, intuitivne i vizionarskog duha.

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji znakovi zodijaka

Ribe

Vladajući planet Riba je Neptun - bog mora, koji je povezan s podsviješću, snovima i vizijama. Ribe najbolje rade u atmosferi mira i uzajamnog nadahnuća pošto sve negativne utjecaje duboko proživljavaju. One se izražavaju bojama, stihovima i plesnim pokretima, ali često same ne znaju iskoristiti svoje sposobnosti, već im treba nečija pomoć.

5 razloga zašto su Ribe mistične

Vidovnjačke sposobnosti

Ribe mogu sanjati neke stvari koje se kasnije obistine ili im ukažu na važan događaj. Mnogi u ovom znaku su zapravo veliki duhovnjaci. Kod njih je unutarnji mir jako važan i ako ga ne nađu, odaju se porocima i tako bježe od stvarnosti.

No ako se posvete sebi, mogu dostići prosvjetljenje. Njihov moto je 'ja osjećam' i vode se time što su predosjetili (imaju dobru intuiciju).

Dublja svrha

Ljudi će kroz znak Ribe naučiti kako primiti inspiraciju s više razine, koja nije zemaljska, te tu inspiraciju pretočiti u umjetnost. Također, kada prime impulse s viših razina, mogu naučiti razviti intuiciju, imaginaciju, vidovitost i povezivanje s kolektivnim nesvjesnim.

Ribe brišu sve granice materijalnog i ostalog svijeta, te se ponovno povezuju s beskrajnim oceanom svjesnosti i Bogom, prenosi Atma.

Najčitaniji članci