To je to što me zanima!

Ovih pet karakteristika možete otkriti o muškarcu iz prstiju

Neki vjeruju da prste možete čitati onako kako biste čitali dlan - što je prst jači, to je jača karakteristika. Ako je vaš palac snažan biti ćete uspješni, a ako je vaš prstenjak jak, vrlo ste kreativni
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: IMATE NAJDRAŽU POZU U SEKSU? EVO ŠTO TO OTKRIVA O KARAKTERU

O muškarcima možete puno reći gledajući njihove prste. Neki vjeruju da prste možete čitati onako kako biste čitali dlan - što je prst jači, to je jača karakteristika, piše Your Tango.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na primjer, ako je vaš palac snažan bit ćete uspješni, a ako je vaš prstenjak jak, vrlo ste kreativni i volite biti u središtu pozornosti.

Ovih pet stvari možete otkriti o muškarcu gledajući i 'čitajući' njegove prste:

1. Veličina njegovog spolovila: Kažu da možete odrediti veličinu njegovog spolovila prema njegovim prstima - posebno po njegovom kažiprstu. Duljina njegovog kažiprsta odgovara veličini njegovog penisa.

2. Muškost njegova lica: Postoji i jednostavniji način, a to je da direktno pogledate muškarcu u licu, ali ako se želite dodatno uvjeriti to možete i učiniti pomoću njegovih prstiju. 

Odnos između muškog kažiprsta i prstenjaka (koji se naziva 2D: 4D omjer) može ukazivati ​​na muževnost njegovih crta lica. Što je veća razlika u 2D: 4D omjeru, to je više muževan.

3. Njegova seksualna orijentacija: Gay muškarci i žene navodno imaju manju razliku u omjeru veličine prstiju u odnosu na heteroseksualne muškarce ili žene, što implicira da seksualna orijentacija može biti određena prije rođenja.

4. Njegova reakcija na antitumorske lijekove: Ako su vam ruke ravnomjerno oblikovane, tada navodno možete odgovoriti bolje od onih s neravnomjernim rukama na antitumorske lijekove, posebno one koji se koriste u liječenju raka prostate.

5. Ako postoje naznake krutosti aorte: Krutost arterija jedan je od najranijih manifestacija nepovoljnih i funkcionalnih promjena unutar stijenke žile.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: JE LI LUD? PREDLOŽIO JOJ OTVOREN BRAK MJESEC DANA NAKON PORODA

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • munjeni_dedo 02.05.2020.

    Mala razlika u dužini kažiprsta i prstenjaka ....sunce ti hebem....ja umalo peder😮

  • Wrazica. 28.04.2020.

    Ajmo kaziprste na avatar, pardon, na sunce 😂😂

  • superpametni 28.04.2020.

    kako ovo s kažiprstom može biti istina? Jedino ako mi kažiprst počinje od zgloba šake. A zašto ova dvojica bradonja leže jedan na drugome? Nikad nisam vidio da ste stavili da dvije cure tako leže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare