Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Ovih pet karakteristika možete otkriti o muškarcu iz prstiju

Ovih pet karakteristika možete otkriti o muškarcu iz prstiju
1

Neki vjeruju da prste možete čitati onako kako biste čitali dlan - što je prst jači, to je jača karakteristika. Ako je vaš palac snažan biti ćete uspješni, a ako je vaš prstenjak jak, vrlo ste kreativni

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: IMATE NAJDRAŽU POZU U SEKSU? EVO ŠTO TO OTKRIVA O KARAKTERU

O muškarcima možete puno reći gledajući njihove prste. Neki vjeruju da prste možete čitati onako kako biste čitali dlan - što je prst jači, to je jača karakteristika, piše Your Tango.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na primjer, ako je vaš palac snažan bit ćete uspješni, a ako je vaš prstenjak jak, vrlo ste kreativni i volite biti u središtu pozornosti.

Ovih pet stvari možete otkriti o muškarcu gledajući i 'čitajući' njegove prste:

1. Veličina njegovog spolovila: Kažu da možete odrediti veličinu njegovog spolovila prema njegovim prstima - posebno po njegovom kažiprstu. Duljina njegovog kažiprsta odgovara veličini njegovog penisa.

2. Muškost njegova lica: Postoji i jednostavniji način, a to je da direktno pogledate muškarcu u licu, ali ako se želite dodatno uvjeriti to možete i učiniti pomoću njegovih prstiju. 

Odnos između muškog kažiprsta i prstenjaka (koji se naziva 2D: 4D omjer) može ukazivati ​​na muževnost njegovih crta lica. Što je veća razlika u 2D: 4D omjeru, to je više muževan.

3. Njegova seksualna orijentacija: Gay muškarci i žene navodno imaju manju razliku u omjeru veličine prstiju u odnosu na heteroseksualne muškarce ili žene, što implicira da seksualna orijentacija može biti određena prije rođenja.

A Handsome gay men couple on bed together

4. Njegova reakcija na antitumorske lijekove: Ako su vam ruke ravnomjerno oblikovane, tada navodno možete odgovoriti bolje od onih s neravnomjernim rukama na antitumorske lijekove, posebno one koji se koriste u liječenju raka prostate.

5. Ako postoje naznake krutosti aorte: Krutost arterija jedan je od najranijih manifestacija nepovoljnih i funkcionalnih promjena unutar stijenke žile.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: JE LI LUD? PREDLOŽIO JOJ OTVOREN BRAK MJESEC DANA NAKON PORODA

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Pokretanje videa...

00:24
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'