To je to što me zanima!

Par primio u brak ženu: 'Mi smo zaljubljeni i uživamo svi troje'

Trey i Salina su u sretnom braku već 22 godine, a sad su se zaljubili u udovicu Ruth koja je svog supruga izgubila prije dvije godine: 'Vrlo rano smo odlučili da ne želimo predugo držati sve u tajnosti'
Vidi originalni članak

Bračni par Salina i Trey zaljubili su se u udovicu Ruth, koja je sad s njima u sretnoj vezi. Kako kažu, ne smeta ih što drugi misle o njima, a djeca ih podržavaju.

- Trojka je nastala vrlo prirodno. Svi imamo puno toga zajedničkog i stalno se smijemo, uživamo u poliamoriji - Ispričao je Trey za Daily Star.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je Ruth upoznao preko zajedničkih prijatelja, a spojili su se nakon što su otkrili da su biseksualni. Naime, trojka je trenutačno u vezi na daljinu, no ubrzo će se svi troje useliti zajedno.

- Vrlo rano smo odlučili da ne želimo predugo držati sve u tajnosti. Ne bi bilo pošteno prema Ruth da je to tajna i da ne može govoriti otvoreno o svom životu. Ljubav je ljubav - objasnili su.

Ruth je izgubila partnera Joea 2020., a u novoj vezi često ga se sjećaju i razgovaraju o njemu kako bi uspomena na njega živjela. 

- Djeca su nas lako prihvatila jer je njihova generacija otvorena za drugačije stvari, dok je stariji dio obitelji protiv toga i ne razumiju nas - ispričali su ljubavnici, pa objasnili da je život prekratak da se zamaraju tuđim mišljenjima.

Kako kažu, ovakva struktura veze zahtjeva puno komunikacije, a ljubomora je također prirodan dio.

LJUBAVNI 'DVA PLUS JEDAN' Žena priznala da je biseksualna, dovela curu doma, a muž se nije bunio: 'Ljubav je nepresušna'

- Ako se netko osjeća čudno, svi razgovaramo i što nas muči. Bilo da se radi samo o tome da netko ima zastrašujuću emociju ili da vaši drugi partneri potvrde vaše osjećaje i/ili smire vaše strahove. Nevjerojatno je imati još dva partnera na koje se možeš osloniti. Smatramo da smo obitelj i tako se i odnosimo jedni prema drugima.

Neke poliamorne zajednice imaju set pravila kako bi dobro funkcionirali, no Ruth, Salina i Trey smatraju da nema točnog recepta kako da trojka uspije. Za sad smatraju da su svima potrebe zadovoljene i da funkcioniraju idealno.

Trojka ima i svoj Instagram profil gdje dijele trenutke iz svakodnevnog života s pratiteljima. 

 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • robert os 21.01.2023.

    di ide svijet u 3 pm

  • Fify Fuchs 3 19.01.2023.

    Svakim danom smo sve dalje od boga....L.p.

  • marinZD 19.01.2023.

    I ja bi tako tia, ali žena ni čut, kaže da nisan normalan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare