To je to što me zanima!

Pas iz Gruzije svaki dan čuva djecu iz vrtića dok prelaze cestu

Sigurna sam da on misli da je briga o djeci i susjedstvu njegova briga te da vraća uslugu za to što radimo za njega. Ovo je dokaz koliko su psi odgovorni i odani, kaže jedna od mještanki
Vidi originalni članak

Životinje nas mogu iznenaditi na razne načine, no veseli pas zvan Kupata iz Gruzije sigurno je u prošlom životu bio prometni policajac jer svakodnevno pomaže djeci iz obližnjeg vrtića da sigurno prijeđu cestu. 

Grupa djece svaki dan u gradu Batumi u Gruziji s odgajateljicama prelazi cestu odlazeći u šetnju. Sve u svemu, djeca su sigurna jer tu se pojavi njihov 'zaštitar' koji zaustavlja promet. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kupata je bolji od pravog prometnog policajca

- Ona se naljuti svaki put kada proleti auto - kaže jedan od stanovnika grada te dodaje da zaštitnički pas svoj posao shvaća ozbiljno te zna čekati i po sat vremena kako bi djeca sigurno stigla do parka. 

MALI VELIKI POBJEDNIK Izložba pasa: Luka je proglašen najboljim vodičem, a prvo je nazvao mamu: Pobijedio sam!

Kupata je zapravo pas lutalica, no s vremenom su mještani preuzeli zajedničku brigu o psu. 

- Sigurna sam da on misli da je briga o djeci i susjedstvu njegova briga te da vraća uslugu za to što radimo za njega. Ovo je dokaz koliko su psi odgovorni i odani - kaže jedna od mještanki. 

Djeca ga obožavaju i rado se maze sa psom kad ga sretnu. Kupata je pravi hit, a na ulici ima i svoju zvijezdu baš kao u Hollywoodu. Nedavno je netko naslikao njezin grafit u tom gradiću njoj u čast. Pas ima i svoj službeni profil na Instagramu i Facebooku, a na fotografijama se može vidjeti da Kupata voli i odmoriti nakon napornog radnog dana, piše Bored Panda. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • menart 27.06.2020.

    Lijepa priča iz meni drage 🇬🇪Gruzije, topli, srdačni ljudi, jednostavni. Prelijep grad Batumi odmah na crnom moru. Imaju žičaru, pogled na grad je predivan. Jednu ljubavna skulptura koje je pokretna uz samu obalu a par se zove Ali&Nino 💑!! prelijepo 😍

Komentiraj...
Vidi sve komentare