Lifestyle

Komentari 1

Pas iz Gruzije svaki dan čuva djecu iz vrtića dok prelaze cestu

Pas iz Gruzije svaki dan čuva djecu iz vrtića dok prelaze cestu

Sigurna sam da on misli da je briga o djeci i susjedstvu njegova briga te da vraća uslugu za to što radimo za njega. Ovo je dokaz koliko su psi odgovorni i odani, kaže jedna od mještanki

Životinje nas mogu iznenaditi na razne načine, no veseli pas zvan Kupata iz Gruzije sigurno je u prošlom životu bio prometni policajac jer svakodnevno pomaže djeci iz obližnjeg vrtića da sigurno prijeđu cestu. 

Grupa djece svaki dan u gradu Batumi u Gruziji s odgajateljicama prelazi cestu odlazeći u šetnju. Sve u svemu, djeca su sigurna jer tu se pojavi njihov 'zaštitar' koji zaustavlja promet. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kupata je bolji od pravog prometnog policajca

- Ona se naljuti svaki put kada proleti auto - kaže jedan od stanovnika grada te dodaje da zaštitnički pas svoj posao shvaća ozbiljno te zna čekati i po sat vremena kako bi djeca sigurno stigla do parka. 

Kupata je zapravo pas lutalica, no s vremenom su mještani preuzeli zajedničku brigu o psu. 

- Sigurna sam da on misli da je briga o djeci i susjedstvu njegova briga te da vraća uslugu za to što radimo za njega. Ovo je dokaz koliko su psi odgovorni i odani - kaže jedna od mještanki. 

Djeca ga obožavaju i rado se maze sa psom kad ga sretnu. Kupata je pravi hit, a na ulici ima i svoju zvijezdu baš kao u Hollywoodu. Nedavno je netko naslikao njezin grafit u tom gradiću njoj u čast. Pas ima i svoj službeni profil na Instagramu i Facebooku, a na fotografijama se može vidjeti da Kupata voli i odmoriti nakon napornog radnog dana, piše Bored Panda. 

Najčitaniji članci