To je to što me zanima!

Pazi tata Jamie Oliver! Sin Buddy (9) fantastično kuha i kao stvoren je za kameru

Sin poznatog kuhara Jamieja Olivera, Buddy (9) pravi je talent u kuhinji što se može vidjeti i iz videozapisa koje njegov otac objavljuje na Instagramu. Do sada se okušao u pravljenju tjestenine, kruha od banane i sladoleda...
Vidi originalni članak

Jamie Oliver pokazao je da je svoj kulinarski talent prenio i na djecu, osobito na sina Buddyja koji je objavio već peti video recept. Osim njega Jamie i Jools imaju još četvero djece, a Buddy i River Rocket su najmlađi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tajne financijske propasti Jamie Olivera: 1300 zaposlenika ostaje bez posla.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi video, snimljen početkom svibnja, pokazao je kako Buddy i njegova pomoćnica, sestra Petal, pripremaju sladoled od banane, dok je već na sljedećem videozapisu on pripremao salatu.

Potom se okušao u pravljenju domaće tjestenine, prije nego što je demonstrirao kako napraviti štapiće od piletine na roštilju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BBQ Chicken Lollipops and super easy salsa. Who's gonna give these a go?? I love seeing your kids in action cooking up these recipes and I wanna find more kids to show off their cooking skills, so upload your videos and photos tagging me and #KitchenBuddies and I'll share my favourites! Big love x

Objavu dijeli Jamie Oliver (@jamieoliver)

Za Dan očeva pripremao je kruh od banana za Jamieja

U videu samouvjereni mladić stručno započinje prezentaciju dok šeta obiteljskim vrtom govoreći. 'Bok ljudi, danas ću vam pokazati kako napraviti nevjerojatan kolač/kruh od banane'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get your kids together and have a watch of this simple recipe for the kids! It's also a nice bake up for #FathersDay tomorrow 😉 I love seeing your #KitchenBuddies in action so don't forget to share your videos and photos, tagging me and #KitchenBuddies so me and Buddy can watch them! We will be sharing our favourites in my stories x

Objavu dijeli Jamie Oliver (@jamieoliver)

Buddy tada dijeli 10 jednostavnih koraka koristeći 10 sastojaka, počevši od premazivanja kalupa maslacem. Nakon toga je omekšao maslac, razbio dva jaja i sve zajedno promiješao. Također, savjetuje da grudice u smjesi nisu problem jer će se kasnije sve skupa sjediniti. Nakon toga dodaje tri banane govoreći: 'Što tamnije to bolje'.

S vilicom je omekšao banane i napravio kašastu smjesu. Stavio je dvije žlice meda i dvije žlice soka od jabuke. Zatim je sve zajedno promiješao. Nakon toga, dodao je 250 grama brašna i promiješao, pa prstohvat cimeta i nasjeckane orahe. Možete dodati i lješnjake, čokoladu, suho voće ili kikiriki ako ne volite orahe, savjetuje Buddy. 

NAČINA JE BEZBROJ Ne bacajte ostatke hrane: Od njih napravite puding ili sokove

Mješavinu sastojaka izlio je u kalup za kruh i na vrh je dodao narezane banane. Kruh se peče otprilike 50 minuta na 180 Celzijevih stupnjeva.

Buddy video odjavljuje s rečenicom: 'Super je jednostavno i želim da i sami pokušate. A sad idem uzeti nešto za moju sestru, bok!'.

I fanovi su brzo primijetili Buddyjev prirodni talenat ispred kamera.

Neki od komentara su bili: 'Jamie ima ozbiljnu konkurenciju ovdje! Buddy je obožavan!', 'Apsolutno je najslađi. Voli svoj kruh od banane', 'Ovo je nevjerojatno! Kakav otac takav sin!'.

ODLIČAN RECEPT Za najzdraviji sladoled trebaju vam voda i neko povrće u prahu

Buddyjev kruh od banane

Sastojci

Blok maslaca
Dva jaja
Tri smeđe banane
Dvije žlice meda
Dvije žlice soka od jabuke
250g brašna
Orasi ili nešto po vašoj želji
Sjeckane banane
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zvrka1977 25.06.2020.

    Zbilja je dotaknuo financijsko dno kad sad iskorištava i dijete da bi opet nešto zaradio...

  • 5FDP 24.06.2020.

    Vrhunski kuhar, nažalost - loš poduzetnik. Svakako volim pogledati njegove emisije na 24 kitchen, puno korisnih savjeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare