To je to što me zanima!

Petina pušača bi radije izabrala cigaretu nego ostanak u vezi

O prestanku pušenja partnerima laže 63 posto ljudi. Ako u borbu protiv ove ovisnosti kreću sami, pušači bez cigarete najčešće izdrže osam dana
Vidi originalni članak

- Ovisnost o nikotinu je toliko jaka da pobijedi snagu ljubavi. To ukazuje na dubinu problema kojim se bavimo. Mnogi će potajno pušiti u takvim situacijama, a to na kraju samo smanjuje povjerenje u partnera - rekao je stručnjak za prekid pušenja Alex Bobak. 

Reakcija je to na britansko istraživanje koje je pokazalo da bi više od 20 posto pušača radije prekinulo vezu nego prestalo pušiti ako dobije takav ultimatum od partnera. O prestanku pušenja u takvoj situaciji lagalo bi 63 posto ispitanika.

Ako ljudi u borbu protiv nikotina kreću sami, bez pomoći drugih, najčešće bez cigarete izdrže samo osam dana, pokazalo je istraživanje tvrtke koja se bavi lijekovima za prestanak pušenja. 
- Najbolji način da prestanete pušiti je da se za pomoć obratite svojem liječniku - zaključio je Bobak.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gkravar2 11.03.2011.

    Dvostruko pušenje najbolje: Petina pušača bi radije izabrala cigaretu nego ostanak u vezi. Rješenje je vrlo jednostavno, da žena najprije popuši muškarcu, a da mu potom dozvoli da zapali i cigaretu. Dvostruko pušenje najbolje! Giancarlo Kravar

Komentiraj...
Vidi sve komentare