To je to što me zanima!

Popijte čašu vode prije svakog dojenja i pripazite na broj kava

Treba ograničiti unos slatkih pića kao što su kupovni sokovi. Previše šećera može pridonijeti debljanju ili sabotirati majčine planove za gubitak kilograma koje je nakupila u trudnoći
Vidi originalni članak

Mnogi ljudi, ne samo novopečene majke, zaborave na unos tekućina. No bitno je piti često, po mogućnosti prije nego što osjetite žeđ.

Popijte barem čašu vode svaki put kada djetetu dajete sisati. Također, pripazite na kofein koji se nalazi u kupovnim pićima jer može dospjeti u majčino mlijeko i uznemiriti bebu.

Treba ograničiti unos slatkih pića kao što su kupovni sokovi. Previše šećera može pridonijeti debljanju ili sabotirati majčine planove za gubitak kilograma koje je nakupila u trudnoći, piše miss7mama.

PISMO SVEKRVI: 'Zauvijek ću biti zahvalna za to kako ste uspjeli odgojili sina'

Savjet je ograničiti unos slatkih napitaka na najviše dvije čaše dnevno.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DANIJEL 🐶 07.12.2019.

    Ne treba smanjiti unos slatkih pića (kupovnih) nego PREKINUTI jer to je šećer+kemija, za cijenu 2 kile limuna+stevia kao prirodno sladilo napraviš 5 litara soka, zdravo, prirodno,fino,može i neki drugi citrus. Organska prehrana bez alkohola i cigareta, naravno ako želit dobro svom djetetu, neogovorne majke će nači bilo koji izgovor za to ne učinit. Glad i žeđ su pak autonomni porivi organizma i ne treba filozofirat nego jest kad si gladan i pit kad si žedan.

  • liliputanac20 07.12.2019.

    Dobra ova mama na slici...

  • Ra Mona 06.12.2019.

    ne kakite bez veze

Komentiraj...
Vidi sve komentare