To je to što me zanima!

Postoji 6 vrsta snova i svaki od njih pokušava vam nešto reći: Od slutnji do poučnih i duhovnih

Posvetite pažnju snu. Možda vam želi nešto poručiti, pomoći, razriješiti... Najčudnije vrste snova dolaze iz naše podsvijesti, a tamo se nalazi i većina naših svakodnevnih problema
Vidi originalni članak

Pokušajte ih povezati s onim što vam se dogodilo prije, a možda i nakon određenog sna. Nije loše odmah nakon buđenja zapisati detalje iz sna pa kasnije promisliti o njima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Postoji 6 vrsta snova:

1. Snovi intuitivnih pojedinaca

Radi se o snovima slutnji i predviđanja - rade na razini intuicije, a pomažu onima kod kojih je intuicija vrlo izražena. Mogu čak govoriti i o događajima koji će se tek dogoditi, u budućnosti.

'SVAKI ČOVJEK IMA TRI DUŠE' Stari Indijanci su vjerovali da duša izlazi iz tijela tijekom sna i komunicira sa dušama drugih

2. Pročišćavajući snovi

Postoje dani, ali i događaji koji nas čine vrlo osjećajnima, i to do te mjere da počinju duboko utjecati na nas. 

Pročišćavajući snovi pomažu da se iz nas izbace loše emocije - emocionalni otpad. Uglavnom su katarzične prirode - oslobađaju nas i vode duhovnoj ravnoteži. Pomažu nam da emotivne događaje prebrodimo lakše, bolje. Imaju umirujuć učinak.

3. Snovi koji vode na duhovno putovanje

Radi se o snovima koji se temelje na duhovnom putu pojedinca. Oni nas usmjeravaju u pokušajima da ostanemo na kvalitetnoj duhovnoj razini. Ako primjerice skrenemo s 'pravog' puta, oni imaju ulogu da nas upozore na to.

Svatko bi trebao slušati svoje snove jer nam oni katkada pomažu razumjeti što je to što je dobro za našu duhovnost, a što ne.

TUMAČENJE SNOVA Boje koje sanjate govore puno o vama, a mogu biti i važne poruke za život i budućnost

4. Snovi koji rješavaju brige

Najčudnije vrste snova su oni koji dolaze iz naše podsvijesti - a tamo se nalazi i većina naših svakodnevnih problema. Međutim, kako svi problemi ne uspiju doprijeti do nas, rješenja ostaju zakopana duboko u podsvijesti te kroz naše snove izlaze iz dubine i pomažu nam ih riješiti u budnom životu.

5. Snovi kroz koje učimo

Takvi snovi sadrže moralnu lekciju ili poruku. Najčešće se javljaju kada smo suočeni s nekom dilemom u našim životima. 

Ova vrsta snova usredotočena je na rješavanje nedoumica, na odabir pravog puta. Ponekad je poruka jasna i očita, a ponekad moramo dobro razmisliti o onom što smo sanjali.

6. Snovi zbog vanjskih utjecaja

Ovo su snovi koji se temelje na dnevnim događajima. Naša svakodnevica ostaje u našem podsvjesnom umu i doprinosi stvaranju ovakvih snova, koji se mogu činiti poput uobičajenog života - ništa posebno niti spektakularno - no mogu pomoći da se neki događaj sagleda iz drugačije perspektive te time i bolje razumije, otkriva portal Consciousreminder.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 13.07.2022.

    Kad bi snovi rješavali probleme bilo bi jednostavno.

  • sljastrava 13.07.2022.

    Rijetko sanjam,a kad sanjam to su lijepi snovi😴

  • MIA🍰 13.07.2022.

    Cesto sanjam roditelje 😥😥

Komentiraj...
Vidi sve komentare