To je to što me zanima!

Fantastični recepti od janjetine trogirskog kuhara: Ovo je osam slijedova za prste polizati...

Trogirski kuhar Robert Predrag Žmire spojio je tradicionalno i moderno pa otkrio kako pripremiti tartar od janjećeg fileta i bifteka, ali i juhu od glave i repa janjeta
Vidi originalni članak

Prstohvat domaće tradicije, malo francuske i talijanske gastronomske lektire, koji dodatak sa sjevera Afrike i mladi janjci iz Zagore, bili su potrebni trogirskom kuharu Robertu Predragu Žmiri da naniže osam slijedova delicije kojom se od pamtivijeka ritualno namirivalo i bogove.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare