To je to što me zanima!

Preljubnici bi trebali biti puno oprezniji... 'U kupaonici nešto jednostavno nije bilo kao inače'

Ako sumnjate da vas dečko vara, počnite tražiti znakove. Ponekad se morate upustiti u detektivski posao kako biste se suočili s istinom. Ovu djevojku 'zaintrigirali' su proizvodi za njegu kože koje drži kod dečka
Vidi originalni članak

Uhvatila sam svog muškarca u preljubu nakon što sam primijetila da nešto nije u redu u kupaonici. Osvetila sam mu se i sad ljudi misle da sam inspirativna, rekla je jedna žena. Ako sumnjate da vas partner vara, možda biste trebali početi postavljati pitanja ili tražiti znakove. Ponekad se morate upustiti u detektivski posao da biste pronašli istinu. Na njezinu sreću, dečko je imao kameru na ulaznim vratima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedna žena je rekla da je malo 'kopala' i saznala da je njezin dečko vara - ali način na koji je to saznala i suočila se sa svojim muškarcem doveo je do toga da su svi pohvalili njezinu domišljatost.

ZNAKOVI UPOZORENJA Bujna playboyeva zečica lovi preljubnike: 'Ovo su četiri znaka da imate posla s varalicom...'

Otkrila je sve u TikTok videu. 'Kad vidite da su vaši proizvodi u kući vašeg dečka iskorišteni pa krenete provjeravati tko mu dolazi doma, i saznate da postoji vaša 'jeftina kopija' koja dolazi kod vašeg dragog svake večeri dok ste vi kod kuće', rekla je.

@alexa.losey

and she followed me on instagram 😆

♬ Crazy - Patsy Cline

Odlučila je svom budućem bivšem dečku ostaviti iznenađenje za povratak kući: 'Dakle, isprintate desetke screenshotova i oblijepite ih po cijeloj kući'. 

MAMI POGLEDE 'Moj dečko je puno zgodniji od mene: Kada smo zajedno svi gledaju u njega. Navikla sam'

Gledatelji su bili i užasnuti situacijom i ponosni na ženu zbog načina na koji je postupila. 'Kako ima smjelosti koristiti proizvode za njegu kože njegove djevojke. Zašto onda jednostavno ne uzme sve', pitala se jedna osoba.

- Molim vas, recite mi da ste im naplatili izgubljene proizvode jer znam da su skupi - dodao je netko. 

IZGLEDAJU KAO SESTRE Mama (35) objavila video sa kćeri (15) - nitko ne može prepoznati koja je koja, a vi?

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare