Lifestyle

Komentari 52

Mama (35) objavila video sa kćeri (15) - nitko ne može prepoznati koja je koja, a vi?

Mama (35) objavila video sa kćeri (15) - nitko ne može prepoznati koja je koja, a vi?

Video je brzo preplavljen komentarima od kojih su mnogi šokirani činjenicom da su majka i kći. Objavile su desetke zajedničkih videa, ali mnogi su pretpostavljali da su prijateljice ili sestre

Mlada mama šokirala je svoje pratitelje dijeleći videozapise sa svojom 15-godišnjom kćeri za koju fanovi kažu da više liči na njezinu sestru. Britanny Xavier iz Los Angelesa ima 35 godina i iznenadila je sve činjenicom da se radi o majci i kćeri. Ljudi su zbunjeni misleći da se radi o šali, i da obje imaju 20 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Neki su ih uspoređivali i s 'Gilmoreicama' rekavši da su 'prave Lorelai i Rory'. Britanny je nekoliko isječaka s 15-godišnjom Jaydyn podijelila na TikToku i Instagramu, a jedan je prošlog tjedna postao viralan. U njemu Brittany okreće kameru prema svojoj kćeri, s natpisom preko videa koji glasi: 'Roditi s 20 godina i s njom putovati kroz život.' Video je brzo preplavljen komentarima od kojih su mnogi šokirani činjenicom da su majka i kći, a jedan je pitao: 'Tko je mama?'. Objavile su desetke zajedničkih videa, ali mnogi su pretpostavljali da su prijateljice ili sestre, a ne majka i kći.

- Izgledate kao sestre - komentirao je jedan. 'Čekaj tko je majka? Izgledate kao da imate isto godina', napisala je druga osoba. Brittany je ranije pričala o bliskosti sa svojom kćeri tinejdžerkom nakon što ju je odgajala kao samohrana majka.

- Sjećam se kad se Jaydyn rodila, osjetila sam trenutnu povezanost s njom. To je samo nešto što majka može doživjeti sa svojim djetetom - rekla je mama te dodaje kako se sada osjeća puno sigurnije kao majka. Kao majka tinejdžerica, imala je toliko toga za naučiti o cijelom ovom procesu, a k tome je još išla u školu i imala posao s punim radnim vremenom.

- Ovaj put se osjećam puno prizemljenije. Mogla sam učiti iz svoje prošlosti kako bih sadašnjost učinila što boljom - kaže Brittany. Mama i kći često usklađuju i odjevne kombinacije, a na društvenim mrežama poziraju u odgovarajućim pidžamama. S gotovo milijun pratitelja na TikToku i Instagramu, čini se da Jaydyn slijedi mamine stope kao zvijezda društvenih medija.

Najčitaniji članci