Obavijesti

Lifestyle

Komentari 52

Mama (35) objavila video sa kćeri (15) - nitko ne može prepoznati koja je koja, a vi?

Mama (35) objavila video sa kćeri (15) - nitko ne može prepoznati koja je koja, a vi?
2

Video je brzo preplavljen komentarima od kojih su mnogi šokirani činjenicom da su majka i kći. Objavile su desetke zajedničkih videa, ali mnogi su pretpostavljali da su prijateljice ili sestre

Mlada mama šokirala je svoje pratitelje dijeleći videozapise sa svojom 15-godišnjom kćeri za koju fanovi kažu da više liči na njezinu sestru. Britanny Xavier iz Los Angelesa ima 35 godina i iznenadila je sve činjenicom da se radi o majci i kćeri. Ljudi su zbunjeni misleći da se radi o šali, i da obje imaju 20 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Neki su ih uspoređivali i s 'Gilmoreicama' rekavši da su 'prave Lorelai i Rory'. Britanny je nekoliko isječaka s 15-godišnjom Jaydyn podijelila na TikToku i Instagramu, a jedan je prošlog tjedna postao viralan. U njemu Brittany okreće kameru prema svojoj kćeri, s natpisom preko videa koji glasi: 'Roditi s 20 godina i s njom putovati kroz život.' Video je brzo preplavljen komentarima od kojih su mnogi šokirani činjenicom da su majka i kći, a jedan je pitao: 'Tko je mama?'. Objavile su desetke zajedničkih videa, ali mnogi su pretpostavljali da su prijateljice ili sestre, a ne majka i kći.

'Žao mi je što imam troje djece. Voljela bih da sam mogla učiniti nešto više sa svojim životom'
'Žao mi je što imam troje djece. Voljela bih da sam mogla učiniti nešto više sa svojim životom'

- Izgledate kao sestre - komentirao je jedan. 'Čekaj tko je majka? Izgledate kao da imate isto godina', napisala je druga osoba. Brittany je ranije pričala o bliskosti sa svojom kćeri tinejdžerkom nakon što ju je odgajala kao samohrana majka.

@brittany.xavier her little sis won’t know the struggle 😭 15 yrs later, we’ve been thru so much together @jadyn 🥰 #momanddaughter ib: @Katy Koons ♬ original sound - Mecca! ⚡️

- Sjećam se kad se Jaydyn rodila, osjetila sam trenutnu povezanost s njom. To je samo nešto što majka može doživjeti sa svojim djetetom - rekla je mama te dodaje kako se sada osjeća puno sigurnije kao majka. Kao majka tinejdžerica, imala je toliko toga za naučiti o cijelom ovom procesu, a k tome je još išla u školu i imala posao s punim radnim vremenom.

- Ovaj put se osjećam puno prizemljenije. Mogla sam učiti iz svoje prošlosti kako bih sadašnjost učinila što boljom - kaže Brittany. Mama i kći često usklađuju i odjevne kombinacije, a na društvenim mrežama poziraju u odgovarajućim pidžamama. S gotovo milijun pratitelja na TikToku i Instagramu, čini se da Jaydyn slijedi mamine stope kao zvijezda društvenih medija.

Zvuči poznato? Najčešći okidači za bijesne ispade kod roditelja
Zvuči poznato? Najčešći okidači za bijesne ispade kod roditelja