Obavijesti

Lifestyle

Komentari 21

Bujna playboyeva zečica lovi preljubnike: 'Ovo su četiri znaka da imate posla s varalicom...'

Bujna playboyeva zečica lovi preljubnike: 'Ovo su četiri znaka da imate posla s varalicom...'

Carolina Lekker, iz Barcelone, koja se nedavno pojavila na naslovnici afričkog Playboya, pokrenula je jedinstveni poslovni pothvat još u rujnu 2021. kako bi pomogla ženama da dokažu odanost svog dečka

VIDEO

Je li vaš novi partner varalica? Playboyevu zečicu plaćaju 13.000 kuna da bude online zamka za prevarante te otkriva četiri znaka upozorenja koji ukazuju na to da imate posla s prevarantom. Žena koja sebe naziva 'profesionalnom ljubavnom detektivkom' otkrila je glavne upozoravajuće znakove na koje treba obratiti pozornost, a koji ukazuju na potencijalnu prevaru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Otkrili zašto se i dalje seksaju s bivšima: 'Ona je puno bolja u seksu od moje sadašnje žene...' 01:27

Carolina Lekker, iz Barcelone, koja se nedavno pojavila na naslovnici magazina Playboy Africa, pokrenula je jedinstveni poslovni pothvat još u rujnu 2021., kako bi pomogla ženama da dokažu odanost svog dečka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trenutačno zarađuje oko 13 tisuća kuna praćenjem varalica na internetu tako što flertuje s njima i javlja povratne informacije njihovim partnerima, donosi Daily Mail. Sada je otkrila četiri znaka koji bi mogli ukazivati ​​na to da novi ljubavni partner nije najvjernija osoba na svijetu. 

- Vjerujem da duboko u sebi svi želimo znati jesu li naši partneri dovoljno jaki da se suoče s iskušenjima koja mogu doći u svakom trenutku - kaže ona.

'Sad mi je žao što sam ostavio ženu i dijete zbog ljubavnice'
'Sad mi je žao što sam ostavio ženu i dijete zbog ljubavnice'

Carolina je ideju započela iz šale. Sve je počelo kada je čavrljala s bliskim prijateljima, koji su se s njom počeli kladiti kako bi testirali snagu njihovih odnosa. Krenulo je flertovanjem na internetu s njihovim partnerima, u rujnu 2021., ali ono što je počelo kao nevina zabava pretvorilo se u posao s punim radnim vremenom.

Svaki njezin posao započinje dobivanjem telefonskog broja i Instagrama za svoju metu. Zatim počinje flertovati - sve dok se komunikacija ne razvije i ne dogovori spoj.

- Imam poseban način razgovora, i kako sam u stalnom kontaktu sa suprugom ili djevojkom mete, imam sve potrebne informacije da ga zbunim i stavim na pravi test - rekla je. Nakon što dogovori datum i vrijeme, klijent saznaje tužnu sudbinu svoje veze, a Carolina prima svoj novac.

- U početku sam se bojala jer mi se činilo kao magija. S jednom porukom već sam bila u životu potpuno nepoznate osobe. Ne bih rekla da oni izravno varaju, to je praktički virtualna prevara jer nemam fizički kontakt s njima - kaže Carolina.

Međutim, ako muškarac odbije spoj i dokaže svoju lojalnost, Carolina vraća novac i par može nastaviti svoju vezu. Nažalost, to nije tako u 99,9% slučajeva. 'Nemam puno iskustava s pozitivnom statistikom', dodala je Carolina. Međutim, rekla je da, ako muškarac odmah počne pričati o svojoj vezi, ona obično sugerira njegovoj partnerici da ne nastavljaju s planom zamke.

Ženska intuicija lako 'nanjuši' preljub: Većina njih je u pravu kad sumnjaju da ih muž vara
Ženska intuicija lako 'nanjuši' preljub: Većina njih je u pravu kad sumnjaju da ih muž vara

- U početku nisam bila sigurna u ovakvu zaradu, ali u svojoj glavi, ja pomažem ženama da saznaju istinu o njihovoj vezi - objašnjava. Rekla je i da je online lakše lažirati 'dostupnost', odnosno prikazati se samcem, lagati, kao i obrisati fotografije žene s kojom izlazi.

- U nekim slučajevima žene već traže način za razlaz, ali nemaju dokaze koje žele - objasnila je.

Kao samoproglašena 'ljubavna detektivka', Carolina ima popis upozorenja na koje treba paziti:

Iskrenost

- Male laži, poput imena, statusa o vezi, i slične, mogu ukazivati ​​na izdajicu. Prevarant će uvijek reći da je sam i da ne izlazi, da ispadne pristupačan tip - kaže Caroline. 'Ako se voli upoznavati i povezivati s novim ljudima, onda je varalica', dodaje ona. 

Brzi susret

- Ako te pozove u svoju kuću, u bar ili bilo gdje navečer, on je varalica - ističe.

Traži fotografije

Carolina kaže da će varalice uvijek tražiti slike kada su sami, ali čim su sa ženom ili djevojkom nastat će tišina. 'Uvijek će tražiti vaše fotografije u različito doba dana, posebno dok je na poslu. Ovo je najbolje vrijeme jer je tad sam i rijetko će ti pisati kad mu je djevojka ili žena u blizini. Ako nikad ne pokaže svoju kuću ili s kim živi, ​​onda je ovo alarm', upozorava Caroline.

Zadovoljstvo

Ona vjeruje da se mnoge varalice pokušavaju ponašati ranjivo, posebice ako počnu komunicirati žaleći se na svoju trenutnu ljubav te ako su zaista potrebiti i žude za ljubavlju, vjerojatno će prevariti.

- Ako se čini da je nezadovoljan svojim ljubavnim životom nakon prvog kontakta, onda pokušava izgledati super ranjivo. Ako je potrebit i tvrdi da mu nedostaje naklonosti i ljubavi, riječ je o muškarcu koji vjerojatno vara - dodaje. 

Otkrio razlog zašto je počeo varati suprugu: 'Saznala je za to, ali nije tražila razvod braka'
Otkrio razlog zašto je počeo varati suprugu: 'Saznala je za to, ali nije tražila razvod braka'
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara