To je to što me zanima!

Prepoznaj sjajnog ljubavnika: Pravi džentlmen i u krevetu

Iako su ženama često najzanimljiviji ‘loši dečki’, nezaboravnog muškarca otkrivaju male geste, pogledi i dodiri. Kemija izvan kreveta pokazuje kakav će seks biti
Vidi originalni članak

Džentlmen izvan kreveta znat će vas zadovoljiti, a muškarac koji vas drži za ruku u seksu sebe ne stavlja na prvo mjesto.

Najbolji seks je onaj tijekom kojeg se osjećate slobodno zato što znate da vas vaš partner cijeni. Ovakav muškarac često dijeli komplimente za sve što na vama primijeti i sviđa mu se. Ako se zbog načina na koji vas gleda osjećate pametno, seksi i atraktivno, možete znati da ćete i u krevetu biti seksualno kompatibilni. Obratite pozornost na nekoliko znakova koji će vam pokazati da je muškarac u kojeg ste zaljubljeni onaj s kojim ćete dijeliti snažnu seksualnu kemiju i kad se svjetla ugase.

Džentlmen izvan kreveta i u krevetu

U seksu su važne male stvari. Otvara li vam partner vrata, izvlači stolac za stolom, zove li vas kako bi čuo kako ste - jednom riječju je li džentlmen? Ako je odgovor “da”, budite sigurni da će se isto ponašati i u krevetu, a ako sebe ne stavlja uvijek na prvo mjesto, nego se zanima i za vaš dan, ide u vaš najdraži restoran... bit ćete mu prioritet i u krevetu.

Senzualni znaju gdje dotaknuti

Dobrom ljubavniku senzualnost je važna i izvan kreveta. Ako se viđate s muškarcem koji vam u restoranu preko stola dotakne ruku, drži vas za ruku dok šećete ili vas dotakne po leđima kad prelazite cestu, bit će senzualan i u seksu te vas znati dotaknuti na pravo mjesto. 

Pričekajte i seks će biti puno bolji

Muškarce kojeg zanima vaše tijelo više nego vi sami žurit će se kako bi vas odveo u krevet. Pravi ljubavnik neće vas tjerati u krevet što prije i čekat će pravi trenutak, a stručnjaci kažu da što dulje čekate, seks će biti bolji jer je želja veća. 

Govori li vam: “Pričekajmo još malo” ili “Nemojmo se žuriti”, pravi je za vas.

Tražite znakove dobrog partnera

Kemija izvan kreveta puno pokazuje o tome kakav će seks biti. Osjećate li se poželjno i atraktivno izvan spavaće sobe, sigurno imate dobru seksualnu kemiju s novim partnerom, pa tražite znakove u verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji koji će vam jamčiti odličan seks koji ćete pamtiti, savjetuju stručnjaci.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • sulejman veličanstveni 29.09.2012.

    Drage moje žene,ja bum vam objasnil!!!U svakom sexualnom odnosu između dvoje ljudi postoji jedan parntner koji je AKTIVAN(muškarac) i jedan PASIVNI(žena)!Da bi odnos bio što kvalitetnij,poželjno je da onaj aktivni bude u punoj energiji.Znači,zaboravite kućanske poslove,brige oko djeci,mrdanje oko svega u kući i oko kuće.Prava žena koja želi imati mužjaka,pravu sexualnu mašinu,bit će pametna da shvati kako ga treba ćuvati od fizičkih i mentalnih opterećenja!Rezultat svega će bit savršen sex a dobro je poznato da žena koja je zadovoljna sexom leti po kući od sreće i ništa joj neće biti teško!!!Nakraju želim reči kako se za dobar rasplod muške životinje(konji,svinje,psi,mačke) tretiraju kao božanstvo!Zato,odite u trgovinu,donesite pivu svom mužjaku,pustite da uživa u nogometu jer će te navečer dobit predivnu porciju od koje će te zaspati kao male bebe!!!Pozdrav ženama ma gdje one bile :)

  • cigo 29.09.2012.

    ...taj zakljucak napisala je zena koja se jos nije onako pravo 'puknula do sita', pa zato i teoretizira u nedogled. Ima tu sigurno malo i istine, ali primjer mojih kumova oprecan je toj tezi;...on je bezobzirno i sebicno dzubre, bez manira i posebnih kvaliteta koji se kurva uokolo gdje god stigne i ona to zna, ali ipak zbog njegovih specijalnih sposobnosti ga voli i sama kaze kako se kuzi u one stvari. Zato jadna zbog jedne kobasice, rado trpi cijelu svinju. Ne kazem da kemije nema gdje ima manira, ali zna se i to da previse istancanih manira ne daje mjesta nekoj posebnoj kemiji. To mora biti odmjereno i dezentno, a ne kao u mom slucaju sa suprugom koja mi je jednom priznala (nakon sto smo se 'bolje' upoznali) da si nije mogla zamisliti kako ce to funkcionirati u krevetu kad sam tako pun manira, pazljiv i uctiv prema njoj. I sada sa 43 godine potpuno mi je jasno da bih ju tada odmah izgubio da joj se nisam bar malo fizicki svidjao, a sto je i pomoglo kemiji da prezivi te nase prve dane u kojima sam ja nalikovao na pravog pravcatog aseksualnog papka.

  • _petra_ 29.09.2012.

    meni je moj najbolji :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare