To je to što me zanima!

'Prešla igricu': Pogledajte kako se žena zaštitila od dosadnih stjenica tijekom putovanja

Stjenice, osim po našoj zemlji, haraju i ostatkom Europe, a situacija je posebno loša u Francuskoj i Velikoj Britaniji, stoga je ova Britanka odlučila uzeti stvari u svoje ruke prilikom putovanja
Vidi originalni članak

Žena je šokirala putnike noseći zaštitno odijelo na putovanju Eurostar vlakom u pokušaju da pobijedi stjenice. Poduzela je ekstremne mjere kako bi izbjegla ove dosadne bube.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nova vrsta takozvanih 'super-stjenica' proširila se Parizom u epidemiji koja je sada, čini se, pogodila i Ujedinjeno Kraljevstvo. Krvopije su uočene u vlaku u Londonu i autobusu u Manchesteru.

Sada su mnogi zabrinuti zbog ovih kukaca, posebno na relaciji vlakom koji putuje između Londona i Pariza, ali i drugih europskih odredišta.

SLAVNI MOTIV 7 puta elegantno: Poslovni stil u znaku sakoa kariranog motiva

Šefovi kompanije dali su sve od sebe da umire putnike. Dezinficiraju vlakove iz Pariza, ako postoji i najmanja sumnja da su zaraženi štetočinama. Rekli su putnicima da očekuju preventivne tretmane koji osiguravaju putovanja bez stjenica, uključujući čišćenje vrućom vodom i dodatno čišćenje ako bude potrebno.

No, Britanka je odlučila da to jednostavno nije dovoljno dobro i odlučila je uzeti stvari u svoje ruke za svoje putovanje.

Na društvenim mrežama, ona je podijelila video na kojem nosi bijelo odijelo koje ju je pokrivalo od glave do pete.

@mv.tiangue the noise tho #bedbugs ♬ original sound - mv

- Eurostar stjenice me neće uhvatiti - poručuje, dok pokazuje svoju odjeću u prolazu vlaka, prije nego što sjedne na svoje mjesto. Iako nije jasno je li se šali, takva odijela nisu potrebna s obzirom na to da se stjenice mogu širiti na odjeći, obući ili torbi te zbog toga odijela koja pokrivaju samo tijelo i glavu čine vrlo malo da zaustave štetočine.

Podijelila je i loše strane zaštitne odjeće, a to je buka od šuškanja.

- Ta buka! - dodala je u opisu videa.

GRLE SILUETU Ti predivni kaputi: Maksi kroj za dojam elegancije i minimalizma

- To je stalni podsjetnik da pobjeđujete protiv buba! - poručili su joj.

- Ti si pametna! Ja bih isto ovo napravio - komentirali su.

@mv.tiangue Replying to @nao ♬ original sound - YourlocalBrunette_Bestie

Iako su mnogi komentirali da ih njezina odjeća podsjeća na zaštitno odijelo Naomi Campbell koje je nosila na letu tijekom pandemije Covid-19, ipak nisu svi bili impresionirani njezinim izgledom, a mnogi inzistiraju na tome da ona, kao i mnogi drugi, pretjeruju.

- Bio sam u Parizu cijeli tjedan ovaj mjesec i vidio sam 0 stjenica, samo pogledaj oko sebe da vidiš je li sigurno sjediti - pisali su.

- Potpuno pretjerana reakcija - zaključuju, piše The Sun.

DOMAĆI PRIPRAVCI Komarci vam nemilosrdno piju krv? Evo kako se zaštititi od njih

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Unyuns6190_5 13.10.2023.

    Ovo prelazi granice razuma

Komentiraj...
Vidi sve komentare