To je to što me zanima!

Pretvorili su napušteni vrt u nevjerojatno dječje igralište

Lisa Town (29) i Craig Turrell (29) iz Engleske pretvorili su svoji stražnji vrt koji je godinama bio lisičja jazbina u nevjerojatno dječje igralište s trampolinom, toboganom ...
Vidi originalni članak

Dvorište je bilo zapušteno godinama, a onda su ga Lisa Town (29) i Craig Turrell (29) iz Lancinga odlučili preurediti i napraviti igralište za svoje dvoje djece. Potrošili su samo 1700 kn, a konačan rezultat je nevjerojatan.

ZAMJENA GUMA Zamjena guma: Provjerite ih, a usput i ventile te balans kotača

- To je područje sedam godina bilo lisičina jazbina. Nismo ništa učinili jer ih nismo željeli ometati. Kao rezultat toga, vrt je bio pun koprive i drači. Imao je i probijenu betonsku stazu. Morali smo sagraditi i novi drveni zid - rekla je Lisa.

Lisi i Craigu se također nije sviđalo što su igračke razbacane na sve strane pa su smatrali da je vrt sjajna ideja da sve bude na jednom mjestu.

- Susjed je posjekao dva velika stabla četinjača, zbog čega su lisice otišle. Tada više nismo imali opravdanje - trebali smo nešto poduzeti s tim područjem - dodala je.

SPRIJEČITE BURNOUT Prehranom protiv stresa: Ovo su super namirnice i aktivnosti koje će vam podići raspoloženje

Nabava zaliha na kraju je bila vrlo jeftin postupak. Neke stvari su dobili besplatno, neke su već imali, a ostalo su pronašli po jako povoljnim cijenama. Kada su sve nabavili započeli su s preuređenjem.

-  Prvo smo morali posjeći sav korov kako bismo ga mogli iskopati. Tada smo morali razbiti i ukloniti smrskanu stazu. Sljedeći korak je bio kopanje i izravnavanje tla. To je vjerojatno bio jedan od glavnih izazova s ​​kojim smo se susreli, zajedno s izradom ograde - ispričala je.

Konačni rezultat sadrži okvir za penjanje, tobogan, trampolin i igru skakanja - i izgleda kao najluđi san svakog djeteta, piše Metro.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nap 10.05.2021.

    Svaka cast

  • sexy_trubadur 10.05.2021.

    izgleda da nisu samo prepravili dvoriste vec i one 2 kuce iza dvorista ..promijenili im krov ,i napravili ekstra 3-4 prozora

  • ksenijast 09.05.2021.

    ...nevjerovatno je malo pretjerano...

Komentiraj...
Vidi sve komentare