To je to što me zanima!

Preuredila kuhinju za 400 kuna pa oduševila sve na internetu

Ova žena može vam poslužiti kao inspiracija da i sami preuredite prostor u kojemu živite. Ukoliko kod kuće imate malo boje i pokoji kist ili valjak, osvježite dio doma - odmah ćete se osjećati bolje
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 10 lakih načina da si očistite um od raznih nepotrebnih misli

Cara John iz Velike Britanije željela je za malo novca osvježiti kuhinju, i uspjela je u tome. Kupila je boju za kuhinjske elemente, za pločice i bijelu boju za strop i zidove. Sve to platila je 46 funti, što bi bilo oko 400 kuna.

Potom se primila posla. Elemente je bojala malim spužvastim valjkom koji je već imala doma, tako da za to nije trošila novac. Tople zemljane tonove u kuhinji je zamijenila bijelom i sivom bojom.

Na kraju je dobila kuhinju za koju su mnogi pomislili da je nova. Fotografije tipa 'prije i poslije' objavila je na Facebooku i primila puno pohvala za svoj rad i kreativnost. Iako, bilo je i onih kojima se stari izgled kuhinje više sviđao jer je odisao toplinom, prenosi Daily Mail.

Ukoliko kod kuće imate malo boje i pokoji kist ili valjak, i vi osvježite dio svojeg doma - odmah ćete se osjećati bolje.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:  Vježbajte u izolaciji uz posebno osmišljene vježbe za obitelj

POGLEDAJTE VIDEO #ZAJEDNO24SATA - Suzana Mančić, bivša loto djevojka:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 18.04.2020.

    Na zadnjoj slici ima svjetla na ormariću, fino se vidi kvaliteta rada. Čisto me zanima kako tek izgleda izbliza. Materijal za cijelu kuhinju 400kn? Dajte molim vas. Bit će veselo nakon malo pare i topline.

  • špricer_1 18.04.2020.

    A koja boja moze prefarbati plocice? Ja sam htio prefarbati kuhinju i samo materijal je oko 2000 kn(boja,lak,prajmer). Gluposti za naivce

  • čojek 18.04.2020.

    Nije ona ništa preuredila nego prebojala a to je velika razlika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare