To je to što me zanima!

Primanja su mi 1600 kn, vodim sud, a sad je i brat dobio otkaz

Jako mi je teško, vodim sud već deset godina i zbog toga se osjećam iscrpljeno. Iscrpljena sam i jer mi je mirovina mala, plaćam odvjetnika, a primanja su mi 1600 kuna
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine,

u Astralu sam čitala o vama te sam vam pisala prije 3-4 godine i poslala fotografiju, ali ne i odgovor. Zbog toga vam se ponovno obraćam. Jako mi je teško, vodim sud već deset godina i zbog toga se osjećam iscrpljeno. Iscrpljena sam i jer mi je mirovina mala, plaćam odvjetnika, a primanja su mi 1600 kuna. Zato vas molim da mi pomognete i kažete kakav će biti ishod situacije, hoće li se to okončati? Brat mi je dvije godine pred mirovinom i sad je dobio otkaz. Hoće li u ovim godinama pronaći posao i doći do mirovine. Ima kredit za stan, bojim se kako će ga dalje otplatiti. Život nam je bio težak odmalena, valjda je takva sudbina.

šifra: zabrinuti sestra i brat

Odgovor:

Draga gospođo, dobro vas se sjećam. Ništa se bitnije neće promijeniti. Vidim da ste brižni, požrtvovni, stabilni i energični. Imali ste težak i mukotrpan život, ali to je sad iza vas. Mnogo toga ste pregrmjeli. Odvjetnik vas zavarava. On uzima novac, a nema od njega pomoći. Neka vam konkretno kaže kakva je situacija, a ne da se više navlačite na sudu. Vidim da će se ovo okončati. Nećete biti presretni, ali ipak zadovoljniji nego sada. Treba uzeti i druge osobe na sudu u obzir. Odvjetnik to treba rasvijetliti kako biste bolje prošli na sudu. Čuvajte se povišenog tlaka. Imat ćete problema s abdomenom i žuči. Ostalo je sve dobro. Što se tiče brata, krajem iduće godine rješavat će mirovinu i sve će se odigrati u njegovu korist.

MEVLUDIN ODGOVARA 'Kći ima problema s učenjem, a sin je agresivan prema meni...'

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • srecko64 14.06.2019.

    Sve su to bajke za laku noc.

  • Amadeus88 14.06.2019.

    Ajde zlobni komentatori? Ako nemate nekaj pametno reči na ovaj članak nemojte ni jadnu ženu za..bavat???

  • 14.06.2019.

    Citam komentare i ne mogu virovati da tako pametne savjete imate i jos besplatno

Komentiraj...
Vidi sve komentare