To je to što me zanima!

Priuštite partneru predigru iz snova uz toplo-hladnu senzaciju

Vrući ili hladni osjeti prilikom predigre  kao što su kockice leda, vruća voda pod tušem ili čokolada podignut će vašu strastvenu igru na posve novu razinu
Vidi originalni članak

Tijekom hladnih dana možete se zagrijati i opustiti uz nove seksualne igrice koje uključuju osjete topline i hladnoće. Osim toga, super je zabavno i sasvim je novo iskustvo (za neke). 

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Samo zapamtite, prije nego što se počnete igrati s vrućim alatima i hladnim supstancama, trebali biste razgovarati s partnerom o granicama, sigurnim riječima i ograničenjima.

1. Zagrijte malo vruće čokolade

Napravite vruću čokoladu.  Zatim, testirajte temperaturu na prstu ili unutarnjem zapešću kako biste bili sigurni da nije prevruće. Nakon toga čokoladu prelijte po erogenoj zoni vašeg partnera (grudi, trbuh, prsti, nožni prsti, vrat). Uklanjajte ju samo s  ustima i jezikom.

Imajte na umu da bi ovo (kao i većina ostalih prehrambenih stvari) trebalo biti daleko od rodnice kako bi se izbjegla infekcije.

2. Kockice leda

Led je možda najveći klišej od svih senzacija koje možete dodati u spavaću sobu, ali je mnogima omiljen s razlogom. 

Kockicama ostavljate tragove po tijelu, toplim dahom produbljujete osjećaj, a jezikom čistite tragove tekućine. Uz to, možete dodati i povez za oči za još veću senzaciju.

Za nju: Koristite srednje rastopljenu kockicu leda za stimulaciju, ali je nikada ne ostavljajte na jednom mjestu predugo. Ako vašoj partnerici ne paše kombinacija toplog daha i hladnog leda, probajte je dražiti preko gaćica.

Za njega: Zdrobite malo leda i stavite par komadića u usta. Ovo će dati teksturu tijekom pružanja oralnog seksa vašem partneru, a također je dobra zamjena za lubrikant.

EROTSKA ŽELJA Seksolozi je ne mogu dokučiti, a čini se da je posve van kontrole: Zašto žudimo za nepoznatim?

3. Promijenite temperaturu na ustima prije nego se 'spustite dolje'

Prije nego što započnete oralni seks s partnerom, popijte topli čaj ili bilo koji drugi topli napitak. Samo pripazite da izbjegavate začinjena ili slatka pića koja mogu smanjiti pH vrijednosti vašeg partnera ili izazvati infekciju. Topao osjećaj još će više uzbuditi vašeg partnera.

4. Koristite lubrikant koji hladi ili grije

Prije korištenja takvog lubrikanta pazite na okus. Neki mogu sadržavati mentol što može iziritirati partnera. Nakon nanošenja male količine lubrikanta na tijelo, lagano puhnite točno tamo gdje ste ga namazali. To povećava senzaciju.

Ako ne želite lubrikant koji hladi ili grije, koristite kao lubrikant kokosovo ulje koje prethodno možete zagrijati u mikrovalnoj pećnici. Prije svakog korištenja prvo ga testirajte na sebi (da nije prevruće), a onda ga stavite na partnera.

5. Hladne ili vruće igračke

Ako imate staklene ili čelične igračke, možete ih zagrijati ili ohladiti prije upotrebe. 

Hlađenje: Stavite ne vibrirajuće, vodootporne igračke u hladnjak ili ih stavite u posudu s ledenom vodom ili s ledom. Jednom kad se ohladi po vašoj želji, izvadite igračku iz leda i upotrijebite je za predigru.

ISTINA BOLI Seks guruica otkrila najčešću laž koja se izgovora u spavaćoj sobi

Grijanje: Stavite svoje vodootporne i ne vibrirajuće igračke pod toplu vodu nekoliko minuta ili ih zamotajte u nešto toplo na 10 minuta.

S ovim ćete svakako začiniti vaš seks, toliko da će te se od ovakvih senzacija naježiti.

6. Iskoristite glavu tuša

Seks pod tušem postao je sasvim uobičajena stvar za mnoge parove, no upotreba glave od tuše za erogene zone sasvim je nešto 'magično' rekli bi stručnjaci. Podesite temperaturu vode iz vruće u hladnu i tako mijenjajte kako biste pojačali uzbuđenje i produbili stimulaciju, piše Cosmopolitan.

POSRAMIO JU JE Susjed se požalio porukom: Dok se seksaš glasaš se poput svinje

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • iinvidico 20.01.2021.

    Sladoled umjesto leda..

  • Voltaire_ 20.01.2021.

    ?? To isto vazi i za Karamelicu ? Samo u drugj reziji. 😨

  • 20.01.2021.

    može šlag i jagode ? pitam za frendicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare