Obavijesti

Lifestyle

Komentari 36
Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA
ZAČINITE STVARI

Priuštite partneru predigru iz snova uz toplo-hladnu senzaciju

Vrući ili hladni osjeti prilikom predigre  kao što su kockice leda, vruća voda pod tušem ili čokolada podignut će vašu strastvenu igru na posve novu razinu

Tijekom hladnih dana možete se zagrijati i opustiti uz nove seksualne igrice koje uključuju osjete topline i hladnoće. Osim toga, super je zabavno i sasvim je novo iskustvo (za neke). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Najdraža poza u seksu? 03:17

Samo zapamtite, prije nego što se počnete igrati s vrućim alatima i hladnim supstancama, trebali biste razgovarati s partnerom o granicama, sigurnim riječima i ograničenjima.

1. Zagrijte malo vruće čokolade

Napravite vruću čokoladu.  Zatim, testirajte temperaturu na prstu ili unutarnjem zapešću kako biste bili sigurni da nije prevruće. Nakon toga čokoladu prelijte po erogenoj zoni vašeg partnera (grudi, trbuh, prsti, nožni prsti, vrat). Uklanjajte ju samo s  ustima i jezikom.

Imajte na umu da bi ovo (kao i većina ostalih prehrambenih stvari) trebalo biti daleko od rodnice kako bi se izbjegla infekcije.

2. Kockice leda

Led je možda najveći klišej od svih senzacija koje možete dodati u spavaću sobu, ali je mnogima omiljen s razlogom. 

Kockicama ostavljate tragove po tijelu, toplim dahom produbljujete osjećaj, a jezikom čistite tragove tekućine. Uz to, možete dodati i povez za oči za još veću senzaciju.

Za nju: Koristite srednje rastopljenu kockicu leda za stimulaciju, ali je nikada ne ostavljajte na jednom mjestu predugo. Ako vašoj partnerici ne paše kombinacija toplog daha i hladnog leda, probajte je dražiti preko gaćica.

Za njega: Zdrobite malo leda i stavite par komadića u usta. Ovo će dati teksturu tijekom pružanja oralnog seksa vašem partneru, a također je dobra zamjena za lubrikant.

Seksolozi je ne mogu dokučiti, a čini se da je posve van kontrole: Zašto žudimo za nepoznatim?
Seksolozi je ne mogu dokučiti, a čini se da je posve van kontrole: Zašto žudimo za nepoznatim?

3. Promijenite temperaturu na ustima prije nego se 'spustite dolje'

Prije nego što započnete oralni seks s partnerom, popijte topli čaj ili bilo koji drugi topli napitak. Samo pripazite da izbjegavate začinjena ili slatka pića koja mogu smanjiti pH vrijednosti vašeg partnera ili izazvati infekciju. Topao osjećaj još će više uzbuditi vašeg partnera.

4. Koristite lubrikant koji hladi ili grije

Prije korištenja takvog lubrikanta pazite na okus. Neki mogu sadržavati mentol što može iziritirati partnera. Nakon nanošenja male količine lubrikanta na tijelo, lagano puhnite točno tamo gdje ste ga namazali. To povećava senzaciju.

Muškarci i seks

Ako ne želite lubrikant koji hladi ili grije, koristite kao lubrikant kokosovo ulje koje prethodno možete zagrijati u mikrovalnoj pećnici. Prije svakog korištenja prvo ga testirajte na sebi (da nije prevruće), a onda ga stavite na partnera.

5. Hladne ili vruće igračke

Ako imate staklene ili čelične igračke, možete ih zagrijati ili ohladiti prije upotrebe. 

Hlađenje: Stavite ne vibrirajuće, vodootporne igračke u hladnjak ili ih stavite u posudu s ledenom vodom ili s ledom. Jednom kad se ohladi po vašoj želji, izvadite igračku iz leda i upotrijebite je za predigru.

Seks guruica otkrila najčešću laž koja se izgovora u spavaćoj sobi
Seks guruica otkrila najčešću laž koja se izgovora u spavaćoj sobi

Grijanje: Stavite svoje vodootporne i ne vibrirajuće igračke pod toplu vodu nekoliko minuta ili ih zamotajte u nešto toplo na 10 minuta.

S ovim ćete svakako začiniti vaš seks, toliko da će te se od ovakvih senzacija naježiti.

6. Iskoristite glavu tuša

Seks pod tušem postao je sasvim uobičajena stvar za mnoge parove, no upotreba glave od tuše za erogene zone sasvim je nešto 'magično' rekli bi stručnjaci. Podesite temperaturu vode iz vruće u hladnu i tako mijenjajte kako biste pojačali uzbuđenje i produbili stimulaciju, piše Cosmopolitan.

Susjed se požalio porukom: Dok se seksaš glasaš se poput svinje
Susjed se požalio porukom: Dok se seksaš glasaš se poput svinje

 

Komentari 36
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku