To je to što me zanima!

Priznala da želi biti muškarac, a njezina djevojka je to prihvatila

Istražujem sve o promjeni spola već deset godina, no nikada nisam imao podršku okoline, sve dok nisam upoznao Elan, kaže Chase (28) koji je još u procesu promjene spola
Vidi originalni članak

Chase i Elan Storey (28) iz Kanade obje su rođene kao žene. Upoznale su se na Tinderu i započele romantičnu vezu 2017. godine, a nakon toga se zaručile. 

Prošle godine su stupili u istospolni brak, ali sada su suprug i supruga jer je Chase prije zaruka priznao Elan da se osjeća kao muškarac. Netom prije vjenčanja započeo je s procesom mijenjanja spola. U rujnu je  počeo dobivati doze testosterona, a još nije prošao kroz kirurški proces.

Elan ga je u tome podržala bez razmišljanja. Par putem društvenih mreža dijeli svoju priču kako bi podržali druge transseksualne parove. 

POGLEDAJTE VIDEO: Udovac Florin od muža svećenika naslijedio bogatstvo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kada su se upoznali, Chase je svima rekao da je lezbijka, iako je tvrdio da se ne osjeća u potpunosti ugodno u ženskom tijelu. 

- Istražujem sve o promjeni spola već deset godina, no nikada nisam imao podršku okoline, sve dok nisam upoznao Elan - kaže Chase. 

- Sjećam se, bilo je to tjedan dana prije zaruka. Ležali smo u krevetu i rekao sam joj da joj želim biti suprug, a ne supruga - prisjetio se.

- Nisam bila iznenađena. Naša veza je uvijek naginjala muško-ženskom odnosu. Nismo htjeli čekati da potpuno završi proces promjene spola pa smo se oženili ranije - prisjeća se Elan. 

ROWLING RAZLJUTILA MNOGE Što je rod, spol, nebinarno ili trans i cisrodno? Donosimo sva objašnjenja termina i razlike

- Malo sam se brinula da će nas ljudi oko nas smatrati čudacima, no to nas nije spriječilo da krojimo život po svojoj mjeri - kaže Elan. 

Chase je već 9 mjeseci u procesu promjene spola.

- Promjene su stvarno odlične - priznao je.

HZJZ OBJAVIO: HIV i AIDS u Hrvatskoj: Najčešći prijavljeni put prijenosa je spolni odnos između muškaraca

Okolina ih je većinom prihvatila, iako kako kažu, i dalje ima onih kojima je to uznemirujuće, piše DailyMail. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • bjosip 20.07.2020.

    I sta sad, ova zena je kao lezba, kojoj se svidaju zene i zenska obiljezja. A na kraju je dobila neku bradatu tvorevinu koja ce navodno dobiti cunu. Znaci, odjednom vise nece biti lezba?

  • Dobrivojee 20.07.2020.

    Još malo ideološke, protuznanstvene propagande. Dugo vas nije bilo.

  • Radovan III. 20.07.2020.

    Ja sam rođen kao homo sapiens. Ali želim biti borbeni helikopter, stoga - ja jesam borbeni helikopter. Tko šiša biologiju i znanost općenito. I da, Zemlja je ravna ploča.

Komentiraj...
Vidi sve komentare