To je to što me zanima!

Pročelje uređeno u božićnom duhu donosi pravu blagdansku čaroliju u sami centar Zagreba

Osim predivnog Instagramskog uređenja eksterijera, koji je prepun ručno rađenih ukrasa orašara te gingerbread keksića, veliki je hit i foto kutak s velikim plišanim medvjedom od 2 metra
Vidi originalni članak

Advent u Zagrebu je počeo i pun je zanimljivih kutaka za slikanje, ali i uživanje u hrani i druženju. Tako je otvorena i božićna bajka u samom centru Zagreba koja zadovoljava obje kategorije - Santa&Co by Shank. Santa&Co nalazi se u Tkalčićevoj ulici (Tkalčićeva 65), a radi se o adventskoj pop-up verziji Shank kućice, koja je za ovu prigodu uredila cijelu pravu kuću djeda Božićnjaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Otvorenje Adventa u Zagrebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim predivnog Instagramskog uređenja eksterijera, koji je prepun ručno rađenih ukrasa orašara te gingerbread keksića, tu je i foto kutak s velikim plišanim medvjedom od 2 metra. Ono što će zapeti za oko svakom prolazniku su veliki plišani medvjedići koji vise s prozora cijele zgrade.

Svaki vikend u posjet dolazi i Djed Božićnjak s darovima za djecu, pa ako želite da vaše dijete upozna Djedicu, ovo je pravo mjesto za to.

TRIKOVI 'TRENERICE ELEGANCIJE' Savjeti kako izgledati skupo i neodoljivo na božićnom partyju

Što se tiče gastronomske ponude, ova kućica nudi kobasice s topljenim sirom, prženim lukom te pekarski krumpir s narezanom domaćom dimljenom kobasicom. Od slatkog u ponudi imaju fritule, ali i Bubble Waffle s okusom Rafaela, Kinder Buena i Orea.

Santa&Co je u svoju ponudu uvrstila i razne tople koktele, poput onog s pelinom ili pak vrući gin. Osim koktela, zagrijat će vas i njihove Hot rakije, punč te kuhano vino.

NAKON PANDEMIJSKE PAUZE 'Veseli božićni tramvaj' opet se vraća na Advent u Zagrebu

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MIA_79 02.12.2022.

    Bas je lijepo 👏 i mi imamo Orasare na našem boru 👏👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare