Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Savjeti kako izgledati skupo i neodoljivo na božićnom partyju

Savjeti kako izgledati skupo i neodoljivo na božićnom partyju

Želite li impresionirati muškarca i učiniti da vas smatra nevjerojatno neodoljivom, dame, odaberite lijepu haljinu koja pokazuje vašu figuru. Izaberi crvenu boju i on će poludjeti, savjetuje Anna

VIDEO

Anna Bey je 'trenerica elegancije' koja živi malo u Ženevi, malo u Londonu i redovito objavljuje videozapise tipa - kako se infiltrirati u visoko društvo, pronaći bogataša i držati se bontona, kako izgledati lijepo, skupo, elegantno..., ovaj put otkriva 'kako izgledati neodoljivo i skupo na božićnom domjenku ove zime'.

Today I'll be answering all of your questions about my new online private member's club The A-List! Join my live Q&A on YouTube at 1PM EST. Looking forward to seeing you ladies there! ❤️

Objavljuje School Of AffluencePetak, 14. svibnja 2021.

Ovo su neki od modela haljina koje, po njoj, žene mogu odjenuti da bi ostavile takav dojam:

POGLEDAJTE VIDEO - šminkanje kistovima:

Pokretanje videa...

Mihaela Dodić: Šminkanje kistovima 03:02

Haljina s jednim otvorenim ramenom 

- Zašto vjerujem da haljina poput ove funkcionira? To je zato što je srednje dužine, pa pokriva, ali u isto vrijeme otkriva gornji dio, što znači da se nešto događa pa nije previše dosadna ili previše otrcana. Ona također pokazuje vašu prekrasnu siluetu, što znači da izgleda vrlo ženstveno i privlačno - pojasnila je.

Nešto ljubičasto: Nijanse koje svaki stil čine još kreativnijim
Nešto ljubičasto: Nijanse koje svaki stil čine još kreativnijim

Svilena midi haljina na vezanje

- Stvarno volim ovu vrstu haljine jer je, prije svega, otmjena, a kao drugo, vrlo je ženstvena - kaže Anna dok niže u videu pokazuje o kakvim se modelima haljina radi.

Mini haljina, ali ne uska

- Osobno ne volim nositi ovakve kratke haljine, ali svjesna sam da svakakve dame gledaju moj kanal, a možda ste vi dama koja želi pokazati malo više noge, malo više kože - rekla je.

Mini haljina bez naramenica s resama 

- Nosim ovu prekrasnu haljinu s resama i volim haljine s resama iz puno, puno razloga. Prije svega, pogledajte kako je zabavna. Ako planirate puno plesati, onda morate nositi haljinu s resicama jer jednostavno samo tresete bokovima i osjećate se kao da ste dio plesa - pojašnjava.

Mrežasta mini haljina sa točkicama

- Dakle, ono što mi se jako sviđa kod ove haljine je zapravo materijal od tila na točkice. Mislim da izgleda vrlo ženstveno. Izgleda gotovo pomalo zavodljivo. I zapravo, lijepo je jer vam prekriva ruke - kaže Anna.

Crvena uska haljina

- Želite li impresionirati muškarca i učiniti da vas smatra nevjerojatno neodoljivom, dame, odaberite lijepu haljinu koja pokazuje vašu figuru. Izaberi crvenu boju i on će poludjeti - savjetuje.

Slavna Dior haljina s motivom novina prodana je na aukciji za vrtoglavo visoku cijenu
Slavna Dior haljina s motivom novina prodana je na aukciji za vrtoglavo visoku cijenu

Retro midi haljina

- Razlog zašto sam željela pokazati ovu retro haljinu inspiriranu 60-ima je taj što je ovo zapravo prekrasna haljina za nošenje u formalnim prilikama - rekla je u videu, a prenosi Daily Mail.

Ladies, this is your reminder to register for my FREE live webinar by visiting https://www.networkingwebinar.com 🌟 I am...

Objavljuje School Of AffluencePetak, 7. svibnja 2021.

Inače, Anna na YouTube kanalu ima gotovo 1,5 milijuna pretplatnika. Pronašla je bogatog muža za kojeg se udala tijekom izolacije pa sad savjetuje drugim curama kako da uspiju u tome, posebno ako im fizički izgled nije nešto čime privlače pažnju na cesti. 

Potiče žene da maksimalno istaknu svoju ženstvenost, budu pozitivne i samopouzdane, jer 'to je ono što privlači momke'.

- Ne morate se roditi prirodno lijepe i ne morate izgledati kao potencijalna kraljica ljepote da biste se izdvojile iz mase i postale žene za kojima se muškarci okreću - smatra Anna.

'Regency' era: Specifičan stil romantičnih haljina s početka 19. stoljeća koji je hit i danas
'Regency' era: Specifičan stil romantičnih haljina s početka 19. stoljeća koji je hit i danas

- Vidjela sam toliko prekrasnih elegantnih žena koje su odmah postale manje privlačne ako nisu slijedile ovo pravilo. Kad prakticirate dobro držanje, to odmah poboljšava vašu tjelesnu građu pa izgledate vitkije. Također, to stavlja naglasak na najbolje dijelove vaše ženstvene siluete. Osim toga, dame, to također ukazuje na samopouzdanje. Jednostavno ispravite leđa, ramena stavite unatrag, isprsite se i izdužite vrat - pojasnila je.

- Također, tijekom domjenka, ne uzimajte ništa brzim pokretima. Želite li biti ženstvene i malo elegantnije, morate u pokretima biti malo sporije i nježnije. Pri tome ne mislim da budete usporene, ne treba pretjerivati - dodala je.

POGLEDAJTE PRIČU O HRVATSKOM TIKTOK ZBORU:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'