To je to što me zanima!

Prodajte svoje namirnice na prvoj online aukciji u Hrvatskoj

Internetska stranica OPG2Go je prva u Hrvatskoj koja je kreirala Online Aukciju proizvoda Hrvatskih proizvođača namirnica. Ponudite najbolju cijenu i trgujte ili prodajte svoje proizvode otkupljivačima u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Domaći proizvodi unutar 24h iz cijele Hrvatske stižu do vas

Godinama smo slušali o problemu Hrvatskih proizvođača kako propadaju mandarine, jagode, mlijeko, meso itd., a sada je tu rješenje. Svi ti proizvodi mogu biti ponuđeni svim otkupljivačima u Hrvatskoj u svega par klikova putem OPG2Go Aukcije namirnica. Tako se otvara jedan skroz novi tip trgovine, prvi puta u Hrvatskoj gdje će se moći nadmetati za proizvode i otkupljivači (Trgovine, Restorani, Tržnice) i proizvođači(OPG-ove, Mesare i Ribare), govori nam Dejan Grepo (33) iz Splita,  osnivač internetske stranice OPG2Go za online prodaju proizvoda domaćih OPG-ova, mesara i ribara.

U jako kratkom vremenu uspješno su povezali sve županije u Republici Hrvatskoj  tako da nakon narudžbe u roku od 24 sata možete dobiti npr. jagode iz Metkovića u Osijek ili bilo gdje u Hrvatskoj i to uz besplatnu poštarinu. Online stranica OPG2Go postala je poznata i izvan Hrvatske, sada je OPG2Go Aukcija  prva Hrvatska Online aukcija za prodaju namirnica Hrvatskih proizvođača OPG-ova, Ribara, Mesara.

REGISTRIRAJTE SVOJ OPG Po domaće proizvode online: Pokrenuta stranica OPG2Go

- Moći će se kreirati Nabavna Aukcija (prihvati najnižu ponudu) i Prodajna Aukcija (prihvati najveću ponudu) te odrediti maksimalnu količinu namirnice, početnu cijenu za aukciju, vrijeme trajanja aukcije, opis namirnice i podatke za dostavu - objašnjava Dejan. 

Svi registrirani korisnici prilikom registracije, kako kaže Dejan, ostavljaju podatke koji idu u provjeru te se time osigurava valjanost njihovih ponuda te prilikom registracije prihvaćaju uvijete i pravila za sudjelovanje u aukciji. 

- Korisnik će biti obaviješten o svim aktualnim aukcijama te sam određuje u kojim aukcijama će sudjelovati. Za sudjelovanje je potrebna prijava koju dobije prilikom registracije te nakon toga može ostaviti ponudu za proizvod za koji se nadmeće - kaže Dejan i dodaje da će korisnik za sve promjene u nadmetanju na aukciji u kojoj sudjeluje biti pravodobno obaviješten kao i kreator aukcije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Također, korisnik može ostaviti ponudu samo veću ili istu od najmanje sljedeće ponude kod prodajne aukcije ili samo manju kod nabavne aukcije. Ovisno o vrsti aukcije bira se i pobjednik.

RIJEKA I SPLIT SADE Podrška Zagrepčanima: Mini vrtovi niču u drugim gradovima

 - Nakon završetka trajanja aukcije pobjednik je onaj čija je ponuda najmanja ili najveća ovisno o vrsti aukcije nakon čega se povezuju prodavatelj i kupac te vrši prodaja proizvoda po unaprijed dogovorenim uvjetima - rekao je Dejan i dodao da OPG2Go Aukcija Namirnica uskoro kreće sa radom  te da će svi korisnici registrirani na portalu  biti obaviješteni i imati priliku sudjelovati u aukciji.

Podsjetimo, registracija na stranicu je također besplatna, registrirati se može svatko tko ima OPG ili dozvolu za prodaju mesa, ribe i ostalih namirnica. Nadaju se da će broj otkupljivača bit što veći, a neki su se već registrirali.

- Kontaktirali smo sve veće trgovačke lance u Hrvatskoj i već imamo registrirana dva velika trgovačka lanca koji će koristiti OPG2Go Aukcije za nabavku namirnica za svoje poslovnice. Uskoro se će nam se javiti i ostali te se da će odaziv trgovačkih lanaca, restorana kao i privatnih otkupljivača biti što veći. I na kraju, pozivamo sve proizvođače (OPG-ove, mesare i ribare) da se prijave kao i sve otkupljivače (trgovine, restorani, Ttžnice) putem prijavnice na našem portalu 'OPG2Go Prijava za Aukciju'  - zaključio je Grepo.

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: 'Mirovinu provodimo sadeći bilje za čajeve, ulja, kreme...'

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA sa Robertom Knjazom:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare