To je to što me zanima!

'Prodao sam sve što imam i sad u Puli radim najfinije bruskete'

Giovanni Rotondi je inače bio sanitarni inspektor u Riminiju, a sad u Istri u svom restoranu u Puli nudi izvorne talijanske specijalitete po originalnim recepturama
Vidi originalni članak

Prodao je sve što ima, odlučio napustiti rodnu Italiju i preselio se u Pulu kako bi otvorio bruschetteriju. Giovanni Rotondi (62) godinama je u Italiji radio kao inspektor za hranu i piće, provjeravao sanitarnu ispravnost restorana i objekata te je neke morao i zatvoriti. Odlučio se za totalnu životnu promjenu napustivši svoju zemlju koju, priznaje, nosi u srcu i u staroj jezgri Pule otvorio prvu bruschetteriju "Bruska".

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare