To je to što me zanima!

Pronašla bivšeg dečka nakon 15 godina na Facebooku: Sada su u braku i nikad nisu bili sretniji

Tada smo imali prekrasan odnos, on je bio prava osoba, ali u krivo vrijeme. Puno sam razmišljala o Tamu kasnije. Oboje smo imali različite živote i nisam mislila da ćemo ikada više biti zajedno, prisjetila se
Vidi originalni članak

Olivia Mai (40), učiteljica iz SAD-a, prvi put se zaljubila u Tama (42) kada je imala 14 godina. Bilo je to na zabavi u kemijskom klubu 1995. godine. Ostali su zajedno oko tri godine, a potom je Tam otišao studirati na Sveučilište Georgia.

Život ih je razdvojio, imali su druge partnere, ali nisu mogli prestati misliti jedno na drugo.

Ona je odlučila nešto poduzeti 2014. godina nakon što se rastala i odlučila ga je potražiti. Našla ga je brzo zahvaljujući internetu i društvenim mrežama. Tri mjeseca su se dopisivali na Facebooku, a potom je Tam odlučio preseliti iz Atlante u Kaliforniju samo kako bi bio s njom.

Zaručili su se godinu dana kasnije u travnju, a vjenčali u listopadu.

U siječnju 2016. dobili su sina Alexa.

Prisjetila se njihove mladenačke ljubavi

- Tada smo imali prekrasan odnos, on je bio prava osoba, ali u krivo vrijeme. Puno sam razmišljala o Tamu kasnije. Oboje smo imali različite živote i nisam mislila da ćemo ikada više moći biti zajedno. No, moj brak je završio i pronašla sam ga na Facebooku - prisjetila se.

ČETIRI JAKO LOŠE NAVIKE Obratite pažnju i spasite brak! Vrste ponašanja koja itekako povećavaju šanse za razvod

- Pričali smo jako dugo. U jednom trenutku sam ga pitala želi li nam dati još jednu priliku. Nije oklijevao, odmah je rekao: 'Da' - dodala je.

Ispričala je i kako ga je pronašla

- Pojavio se kao prijedlog za prijateljstvo na Facebooku jer smo i dalje imali puno zajedničkih prijatelja. Poslala sam mu poruku, ali nisam vjerovala da će htjeti opet biti sa mnom. Mislila sam da je to nemoguće - rekla je.

OBJASNILA JE RAZLOG 'Prijateljica sam s čovjekom koji je nožem ubio moju majku kada sam imala samo 15 mjeseci'

Neko vrijeme nije vidio moju poruku, no kad ju je ugledao, javio mi se i dopisivali smo se pet sati. Sanjala sam ga tu noć pa sam ga drugi dan pitala da pokušamo ponovno biti zajedno - nastavila je.

Kaže da je danas njihova ljubav jaka, postali su nerazdvojni, prenosi Metro.

POGLEDAJTE IH U VIDEU:

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 02.02.2022.

    Eto tu su žene u prednosti , uvjek mogu nači svoje bivše dečke , dok mi muškarci ne možemo jer djevojke kada se uda promjeni prezime .

  • EmmaEmma 02.02.2022.

    Lijepa prica

  • 02.02.2022.

    Divno 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare