To je to što me zanima!

Pronašli smo jeftiniju verziju baršunastih dizajnerskih cipela

Poznata modna blogerica Leandra Medine kreirala je liniju cipela, a mi smo pronašli sličan model u Zari. Razlika u cijeni ova dva artikla je neusporedivo niža
Vidi originalni članak

Malo zvjezdica, baršuna i visoka potpetica recept su za savršen par cipela. Debela im peta daje još malo bodova, jer znači da u njima nije teško hodati i vjerojatno ćete moći izdržati cijeli dan. A onda na red dolazi cijena... Dizajnerske cipele mogu koštati i do nekoliko tisuća eura, pa se ipak držimo high street brendova koji znaju imati slične modele.  

Hvala im na tome! Pa smo i ovaj put pronašli jeftiniju verziju odličnih cipela koje će se posebno svidjeti curama koje vole neobične odjevne komade. Cipele Mr By Man Repeller (što je i ime Leandrinog odličnog bloga) u online shopu Net-a-porter.com stoje 425 eura. 

Mi bismo ih nosili na čarapice i preko zime (OK, možda ne još sada jer je zaista prehladno...)  Zara se može pohvaliti sa sličnim parom, po naravno puno nižoj cijeni. 

Ove crne baršunaste cipele s trakicama koje se vežu oko gležnja stoje 599,90 kn, a ne sumnjamo kako ćemo brojne fashionistice u njima vidjeti čim temperature malo porastu. 

Više pročitajte na portalu Budi.IN.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tallija 22.01.2017.

    Strava, al ima i ružnijih.

  • Cukrena 20.01.2017.

    Toliko su slične da je teško prepoznati original.:)

  • 20.01.2017.

    bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare