To je to što me zanima!

Quadenova obitelj odbila novac: 700 tisuća dolara daju drugima

Za dječaka maltretiranog jer je patuljastog rasta Quadena Baylesa skupljeno je 700 tisuća dolara kako bi išao u Disneyland, no obitelj je rekla kako će novac radije potrošiti na nešto korisnije
Vidi originalni članak

Obitelj australskog dječaka kojeg je upoznao cijeli svijet nakon što je video snimljen nakon njegova maltretiranja u školi postao viralan na društvenim mrežama, odbila je putovanje za koje je javnost skupila novac.

Cilj Crowdfundinga bilo je slanje Quadena u Disneyland, no obitelj Bayles odbila je novac te su rekli da će ga radije dati u druge humanitarne svrhe.

OD SUBOTE IZBRISANI PROFILI Priča maltretiranog Quadena: Za vikend nestali sa svih mreža

Javnost se solidarizirala s devetogodišnjim Quadenom, koji je rođen s poremećajem rasta kostiju, zbog čega je patuljastog rasta. Video posvećen bullyingu kojeg proživljava u školi pokrenuo je kampanju za Quadenovo putovanje u Disneyland. 

Hvala, ali ne treba nam izlet - postoje stvarni problemi

Ukupno je prikupljeno 700 tisuća dolara namijenjenih da obitelj otputuje u američki Disneyland, piše Daily Mail.

Iako su iz obitelj Bayles rekli kako su 'dirnuti time', oni se žele koncentrirati na stvarne probleme koje ne liječi put u zabavni park.

Stoga su se zavjetovali da će novac proslijediti u 6 humanitarnih zaklada gdje je on potrebniji  - a kao dvije najvažnije ističu 'Svijest o patuljastom rastu' i 'Zakladi za iscjeljenje Balunu'. Vjeruju da će na taj način zajednica više profitirati, a svaka od njih će primiti oko 66 tisuća dolara.

U AUSTRALIJI Video koji slama srce: Dječak žrtva bullyinga alarm je za sve

Dječakova je obitelj u kontaktu s Bradom Williamsom, američkim glumcem patuljastog rasta koji je pokrenuo kampanju za Quadena. 

U međuvremenu je Quaiden dobio priliku da na teren izvede članove omiljene ragbi momčadi, nakon čega je rekao da je to "najbolji dan u njegovu životu". Dobio je i velik broj poruka potpore.

Nakon pojave raznih natpisa na društvenim mrežama da je Quaden prevarant te kako nije dječak već 18-godišnji glumac, obitelj je obrisala svoje profile na društvenim mrežama ili ih učinila privatnima da spriječe daljnje uznemiravanje.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 28.02.2020.

    Mislim stvarno.

  • Dr.Gonzo. 28.02.2020.

    700k $ za odlazak u Disneyland ? U jbt I to je poskupilo cini se. Odite na WorldStar pogledati video gdje ovaj mali dere po "N" wordu :D

  • 28.02.2020.

    Glupost, pa dajte malom ispunite zelju. Lijepo od njih sve je to u redu novac zakladama Al di je tu mali u prici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare