To je to što me zanima!

Raskošna nijansa smeđe novi je trend u svijetu boja za kosu

Boja ima onu luksuznu, ali laganu vibraciju koja se dobro slaže s proljećem. Nudi skroman glamur, ali uz malo održavanja. Ova nijansa odlično izgleda kad se kombinira s tehnikom balayage
Vidi originalni članak

Novi trend u svijetu boja za kosu oduševit će brinete. Riječ je o nijansi koju je londonski stilist kose Tom Smith nazvao 'Louis Vuitton brineta', a inspiriran je luksuznom paletom boja koje su prepoznatljiv znak francuskog dizajnerskog brenda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nadam se da neću dobiti nikakvo pismo od Louis Vuittona, ali ovu nijansu nazvat ću "Louis Vuitton brineta". Izgleda bogato i luksuzno, riječ je o raskošnoj nijansi smeđe boje - rekao je Tom.

UREDSKI CHIC Poslovni stil za one koje vole super minimalizam: Hlače na crtu, salonke i fine majice

Bez obzira na to što nam se bliži proljeće, i dalje ćemo imati priliku vidjeti tamnije i toplije tonove u svijetu boja za kosu, smatra Tom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tom Smith (@tomsmithhd)

"Louis Vuitton brineta" specifična je po stvarno bogatoj nijansi karamele, u kombinaciji s jantarnim tonovima, a upravo tu u fokus dolazi Louis Vuitton.

- Zamislite boju kožnih ručki na Louis Vuitton torbama koje su nošene, ali i pažene - kaže o novoj boji kose.

Boja ima onu luksuznu, ali laganu vibraciju koja se dobro slaže s proljećem. Nudi skroman glamur, ali uz malo održavanja. Ova nijansa odlično izgleda kad se kombinira s tehnikom balayage jer kosi daje dimenzionalnost, a umjesto plavih i pješčanih tonova, odaberete boju karamele i jantarne tonove kako biste postigli željeni efekt.

Ovu nijansu već nose Camila Morrone i Ashley Park još od prošlog ljeta, piše Glamour.

BAŠ SU DIVNE Za nešto kraće rukave: Otkrijte prednosti velikih narukvica

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 17.03.2022.

    Jednom sam bila smeđa i nikad više, ne vidim se u toj boji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare