To je to što me zanima!

Recept za najbolji afrodizijak: 'Proizvodi seksualnu energiju'

ZA VIŠE STRASTI Afrodizijak možete poslužiti i u obliku juhe, a sve što vam treba su đumbir, luk, češnjak i maslac. Tu je i jednostavan recept za mlijeko od češnjaka koje se pije prije seksa
Vidi originalni članak

Najbolji afrodizijak je češnjak jer proizvodi toplinu i seksualnu energiju, tvrde Michael Tierra i Karta Purkh Singh Khalsa, autori knjige 'The Way of Ayurvedic Herbs: A Contemporary Introduction and Useful Manual for the World's Oldest Healing System'.

- Možete ga konzumirati u obliku mlijeka. Pomiješajte šalicu mlijeka i 1/4 šalice vode pa dodajte nasjeckani češanj češnjaka. Kuhajte na laganoj vatri dok tekućina ne ispari na otprilike jednu šalicu tekućine. Mlijeko od češnjaka popijte prije seksa - savjetuju autori.

VODE LJUBAV SATIMA Ljudi s ovom krvnom grupom su dokazano najbolji ljubavnici

- Afrodizijak možete poslužiti i u obliku juhe partneru/ici. Naribajte 25 grama đumbira, očistite i nasjeckajte 50 grama luka i 50 grama češnjaka, a zatim sastojke ispirjajte na 1/4 žlice maslaca. Dodajte vodu i kuhajte još pola sata pa dodajte 1/2 žlice kukuruznog brašna i kuhajte dok se smjesa ne zgusne. Maknite s vatre i dodajte 1/2 žlice papra, 1/2 žlice kumina i 1/2 žlice korijandera pa poslužite – objašnjavaju autori.

Ojačavajući napitak od ashwagandhe povećat će seksualnu želju muškaraca.

- U toplo mlijeko dodajte žlicu praha ashwagandhe i ½ žlice kudzua u prahu. Napitak pijte prije spavanja. Umjesto napitka od ashwagandhe možete probati i napitak od šatavarija koji također povećava seksualnu želju. Pomiješajte vrećicu šatavarija, vrećicu kudzua i 1/8 vrećice muškatnog oraščića i ½ vrećice indijskog odoljena. Žličicu dobivene mješavine otopite u šalici toplog mlijeka. Da bi djelovao, napitak morate piti mjesec dana dva puta dnevno, ujutro i navečer - napominju autori.

KRALJEVI LJUBOMORE: Lavovi su ljubomorni na sve koji pogledaju njihove partnerice, a ni Djevice nisu daleko

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Pinguu 18.01.2019.

    Ma dečki popijte litru crnog... Ni zid vas neće zaustavit :D

  • Brucka 17.01.2019.

    Ma to samo može malo pripomoći-samo ga može 100% držat neko kemijsko sredstvo-ono kamagra itd!Sjećam se da smo jednom kupili neke voćne jogurte,samo smo ga i ja kolega jeli- ostali nisu-cijeli dan mi je stojao i na plaži i u vodi-skroz sam se izbezumio-poslije kazem frendu on kaze joj suti i meni-i sad kontamo od čega-samo nama dvojici a drugima ne-i dosli smo do zaključka da je bio taj voćni jogurt-poslije smo sve pretrazili po trgovina da ga nadjemo-nije ga bilo-hebemu!

  • Suzač 17.01.2019.

    Češnjak mlijeko...čiribu čiriba...mora da je ovaj članak neki vic za Muju i Fatu.Krivo ste stavili članak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare