To je to što me zanima!

Recept za tradicionalne štrukle: Zagorski su isključivo slani i rade se samo s kravljim sirom

Zagorski štrukli su tradicionalno jelo koje odnedavno nosi europsku zaštićenu oznaku zemljopisnog podrijetla, kao i bagremov med koji je dobio europsku zaštićenu oznaku izvornosti
Vidi originalni članak

Slani ili posipani šećerom, kuhani ili zapečeni sa preljevom od vrhnja, zagorski štrukli mnogima su omiljeno jelo kojeg se teško mogu zasititi. Iako ga svaka domaćica priprema na svoj način, Zagorci su uspjeli na razini EU zaštititi tradicionalnu osnovnu recepturu pod kojim se taj proizvod smije deklarirati s nazivom Zagorski štrukli ili štruklji.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare