To je to što me zanima!

Recepti za jela bez laktoze: Od namaza i deserta do mlijeka koje se dobiva od zobi i badema

Odgovor ljudskog organizma na silnu konzumaciju skivene laktoze vodi prema sve većoj netoleranciji prema mliječnom šećeru, laktozi. Danas postoje zamjene za mliječne proizvode u obliku biljnih napitaka...
Vidi originalni članak

Laktoza je mliječni šećer odnosno disaharid koji se prirodno nalazi u mlijeku sisavaca, jedini je ugljikohidrat mlijeka i izvor je trećine njegove energetske vrijednosti. Također laktoza je aditiv u mnogobrojnoj industrijski proizvedenoj hrani, dodacima prehrani i lijekovima.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare