To je to što me zanima!

Rekla sam trudnoj prijateljici da je izabrala 'nevjerojatno glupo' ime za dijete i sada je ljuta

Trudna Britanka, obožavateljica 'Igre prijestolja', odlučila je svojoj bebi dati ime po junakinji iz serije Aryi Stark. Prijateljica ju je upozorila da je to ime sada moderno i da će vjerojatno biti još puno djece s istim imenom
Vidi originalni članak

Dok su pričale o imenima za bebu, trudna Britanka pitala je svoju cimericu što misli o imenu Arya. Trudnica je velika obožavateljica 'Igre prijestolja' i htjela je svojoj kćerkici dati ime po junakinji iz serije.

POGLEDAJTE VIDEO (propusti u odgoju):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cimerica je rekla da joj se sviđa izbor imena, pogotovo simbolika jer ime može značiti i 'prijatelj' i 'plemenit', no upozorila je prijateljicu da je to ime sada moderno i da će vjerojatno biti još puno djece koja će se isto zvati, ali da to nije neki problem.

- Sljedeći dan mi je rekla da je pronašla način kako da svoje prvo dijete nazove Arya, ali da ime nije kao i sva ostala. Objasnila mi je da će se ime pisati 'Aughreighyah', što se čita Arya, ali ne izgleda tako. Trebala sam dva puta pročitati ime dok ga nisam uspjela izgovoriti - napisala je cimerica na Redditu.

LJUBIMAC NIJE IGRAČKA Savjeti kako potaknuti djecu da vode brigu o kućnim ljubimcima

Buduću majku zanimalo je što cimerica misli o njezinoj ideji.

- Iskreno, mislim da ime izgleda nevjerojatno glupo i da bi trebala dijete nazvati jednostavno Arya - odgovorila joj je.

Trudnica se tada naljutila i rekla da su ona i njezin partner došli na tu ideju samo zato što je cimerica rekla da će ime biti često.

- Rekla sam joj da je bolje imati uobičajeno ime od zbunjujućeg - zaključila je cimerica.

Nakon toga, cimerica se obratila korisnicima Reddita da ih pita što misle tko je u pravu.

ISPOVIJEST OCA 'Nismo sebični jer imamo jedno dijete i prestanite nas prozivati'

Svi su se mahom složili s njom, a neki su čak i komentirali da drugačijim pisanjem nije riješen osnovni problem, a to je da će malena imati isto ime kao i mnoge druge djevojčice, piše Mirror.

- Pa s takvim imenom će djetetu napraviti pakao od života. Ime izgleda kao da je mačka pretrčala preko tipkovnice - pisalo je u jednom od komentara.

Što vi mislite, tko je u pravu?

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Drug Član 29.09.2020.

    Nikako nemojte svojoj djeci davati ime: Luka, Ivan, Marija, Sanja..... jer se i neka druga djeca isto tako zovu....

  • sanja985 29.09.2020.

    meni osobno glupo ime kak god da se pise

  • 09051959ve 29.09.2020.

    Neki roditelji se iživljavaju na djeci sa tim imenima, postoji toliko lijepih imena, ali neki izmišljaju i na kraju ispadne kakvo glupo ime koje kasnije čovjeku zagorčava život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare