To je to što me zanima!

Retro ikone u stylish suradnji: Vespa je dobila Dior makeover

Oba brenda ne povezuje samo elegantan retro lifestyle, već su i Dior i Vespa "rođeni" iste godine, davne 1946. godine, a sada imaju novi, zajednički projekt na dva kotača koji izgleda fenomenalno
Vidi originalni članak

Dior je najavio novi projekt u suradnji s Vespom, elegantnim skuterom koji je ujedno simbol talijanskog stila, a veže ih godina osnivanja kao i snažna estetska komponenta. Moto suradnje je - sloboda pokreta i izražavanja, objavio je Vogue.

Dizajn se zasniva na samom imenu kuće Dior, odnosno njihov prepoznatljiv logo prati dizajn kolekcije, a sve skupa potpisuje kreativna direktorica Maria Grazia Chiuri.

POGLEDAJTE VIDEO: Mala Influencerica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tu su, naravno, i kaciga te pripadajuće putne torbe, kako bi dama bila spremna za vijugave ceste Azurne obale ili šarmantnih talijanskih sela.

ŽENSTVENI TREND Je li marama rezervirana samo za bakice? Potpuno suprotno...

MODNI TRANSFERI Dizajner Matthew Williams novi kreativni direktor Givenchyja

- Bila sam vrlo uzbuđena oko ove suradnje - istaknula je Chiuri, šefica dizajna u francuskom Dioru i ujedno rođena Talijanka.

- Za mene, Vespa predstavlja moj rodni grad, Rim te slobodu filmova poput Praznika u Rimu, koji je i dan danas poznat po sceni u kojoj Audrey Hepburn i Gregory Pack jure gradom uz potrazi za slobodom - dodala je.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare