Lifestyle

Komentari 0

Retro ikone u stylish suradnji: Vespa je dobila Dior makeover

Retro ikone u stylish suradnji: Vespa je dobila Dior makeover

Oba brenda ne povezuje samo elegantan retro lifestyle, već su i Dior i Vespa "rođeni" iste godine, davne 1946. godine, a sada imaju novi, zajednički projekt na dva kotača koji izgleda fenomenalno

Dior je najavio novi projekt u suradnji s Vespom, elegantnim skuterom koji je ujedno simbol talijanskog stila, a veže ih godina osnivanja kao i snažna estetska komponenta. Moto suradnje je - sloboda pokreta i izražavanja, objavio je Vogue.

Dizajn se zasniva na samom imenu kuće Dior, odnosno njihov prepoznatljiv logo prati dizajn kolekcije, a sve skupa potpisuje kreativna direktorica Maria Grazia Chiuri.

POGLEDAJTE VIDEO: Mala Influencerica

Tu su, naravno, i kaciga te pripadajuće putne torbe, kako bi dama bila spremna za vijugave ceste Azurne obale ili šarmantnih talijanskih sela.

- Bila sam vrlo uzbuđena oko ove suradnje - istaknula je Chiuri, šefica dizajna u francuskom Dioru i ujedno rođena Talijanka.

- Za mene, Vespa predstavlja moj rodni grad, Rim te slobodu filmova poput Praznika u Rimu, koji je i dan danas poznat po sceni u kojoj Audrey Hepburn i Gregory Pack jure gradom uz potrazi za slobodom - dodala je.

Najčitaniji članci