To je to što me zanima!

Režete li povrće ispravno? Top vodič kuhara olakšat će posao

Profesionalni kuhari otkrivaju kako se ispravno reže povrće - na primjeru luka, češnjaka, buče, brokule i avokada. Pravilne tehnike omogućit će vam bržu pripremu obroka nakon što ih, uz malo vježbe, savladate
Vidi originalni članak

Možda mislite kako to nije neka posebna vještina te da je svejedno kako režete povrće koje ionako završi u jelu, no postoji samo jedan pravilan način koji znatno olakšava kuhanje, otkriva nova grafika.

Tih šest profesionalnih tehnika pridržavaju se svi profesionalni kuhari, a upravo taj način jamči da će jela izgledom i okusom biti baš poput onih iz kuharica. 

OSAM IDEJA Nakon kuhanja imate žumanjke ili bjelanjke? Evo što s viškom...

Od muškatne tikvice do brokule i luka, ovako profesionalci režu povrće:

NEMA STRUJE Koliko dugo hrana može ostati u hladnjaku koji je prestao raditi

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare