To je to što me zanima!

Riješite se podbratka s laganim vježbama za bradu, vrat i vilicu

Kad krenete svakodnevno raditi ove vježbe primijetit ćete da se uz podbradak učvršćuju i područja vilice, grla i vrata, a bore nestaju. Vaš vrat će postati graciozan
Vidi originalni članak

Ako se želite riješiti podbratka, morat ćete raditi na nekim ključnim mišićima lica i vrata. Da biste postigli najbolje rezultate, svaki dan biste trebali raditi barem jednu od ovih vježbi kako biste tonizirali i učvrstili područje brade. 

1. Kuhača

Otvorite usta što šire. Savijte donju usnu prema unutra i zatvorite usta dok povlačite čeljust prema naprijed. Svaki korak treba biti svjestan i spor kako bi se mišići brade pravilno uključili u vježbu. Dopustite im da se opuste prije nego što krenete na sljedeći seriju. Čeljust opustite laganim otvaranjem i zatvaranjem usta.

2. Poljubi strop

Ova vježba je upravo takva kako i zvuči - podignite glavu i šaljite puse prema stropu. Metoda je jednostavna, a učvršćuje ponajprije vratne mišiće kako bi se bolje učvrstili i postigli tonus.

3. Dodirni nos

Vježba "dodirni nos" učinkovita je za jačanje mišića brade. Učinite to tako da ispružite jezik i pokušate dodirnuti nos. Stavite prst ispod brade kako biste mogli osjetiti istezanje mišića u ovom položaju i njihovo izduljenje. 

4. Otpor

Možda se čini da otpor nije velik, ali pomaže u smanjenju podbratka. Jednostavno stavite dvije šake ispod brade, pa ju umjereno pritisnite šakama i držite pet sekundi.

VJEŽBE EVE FRASER Anti-age rutina: Ovo je deset vježbi za 20 godina mlađe lice

5. Savršen oblik

Ako želite da vam lice bude ovalnije, isprobajte ovu vježbu. Trebali biste osjetiti istezanje mišića čeljusti i vrata. Okrenite glavu na jednu stranu i gurnite čeljust prema naprijed. Zadržite nekoliko trenutaka. Okrenite glavu na suprotnu stranu i ponovno zadržite na kratko.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MEGHAN MARKLE PONOVNO ŠOKIRALA JAVNOST: 'Uništit će mi život, rekli su mi da bježim'

Idi na 24sata

Komentari 6

  • moralna vertikala 28.10.2019.

    gluposti. ovo ne vrijedi. moze se izgubiti samo cjelokupnim mrsavljenjem.

  • barba1 28.10.2019.

    Manje žderati!

  • Judita👥 28.10.2019.

    Poljubi strop tako jednostavno ☺ali da ovdje nitko nema podbratka, celulita haha kako da ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare