To je to što me zanima!

Roni s mislima na autističnu kćer Sašu: 'Ona mi je motiv za pomicanje vlastitih granica!'

Buda je jedan od najboljih ronilaca na dah u svijetu, a njegove pobjede imaju poseban karakter: Buda roni za humanitarne svrhe, za Udrugu za osobe s invaliditetom iz Siska...
Vidi originalni članak

Uspio je još jednom! Budimir Šobat Buda (55), naš proslavljeni ronilac na dah koji je do subote držao Guinnessov rekord u držanju daha pod vodom, produljio je stari rekord (24 minute i 11 sekundi) za čak 22 sekunde, izdržavši pod vodom 24 minute i 33 sekunde. Po tom je rezultatu jedan od deset statistički najboljih ronilaca na dah u svijetu, a njegove pobjede imaju poseban karakter: Buda roni za humanitarne svrhe, za Udrugu za osobe s invaliditetom iz Siska.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 36

  • JusticeLeague 29.03.2021.

    ''Dodaje kako je zato bio jako razočaran kad je od Centra za autizam u Zagrebu dobio informaciju da se čak 80 posto očeva ne može nositi s promjenama koje im u život donese autistično dijete i obitelji se često raspadaju'' - nažalost, brutalna istina. zato je autizam šovinstička bolest, jer uglavnom maltretira majke, dok očevi odu drugdje jer se njih to ne tiče.

  • JusticeLeague 29.03.2021.

    upozorili su ih dok je bila trudna, oni su donijeli odluku...

  • Bere 29.03.2021.

    Veliko bravo i podrška obitelji! Ni nakon gajbe gemišta ne mogu upola toliko izdržati! Nadam se da za ovakav talent i dobiju i materijalnu podršku!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare