To je to što me zanima!

Sa 70 snimaju vrući film: Tijela su tu da šire ljubav, a ne strah

'Smatramo da je u mnogim seksualnim odnosima prisutan strah, a gdje ima straha nema prave ljubavi jer su to dvije čiste suprotnosti', kaže zaljubljeni par Annie (72) i John (73)
Vidi originalni članak

John i dr. Annie Campbell po struci seksolozi, prije šest godina upoznali su se na web stranici Spiritual Singles. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako su u 70-ima, jako su zaljubljeni te pokušavaju dokazati da seks ne prestaje starenjem. Zato su se odlučili snimiti film pod nazivom 'Soul Sex' u režiji Erike Lust, nagrađivane producentice erotskih filmova.

- Vjerujemo da su naša tijela komunikacijski uređaji čija je primarna svrha širiti ljubav, a ne strah. Smatramo da je u mnogim seksualnim odnosima prisutan strah, a gdje ima straha nema prave ljubavi jer su to dvije suprotnosti. Strah je bio prisutan i kod nas prije nego što smo naučili gledati na seks kao na duhovni čin - simbolički pokušaj spajanja s Bogom, nefizičkim dijelom nas - rekao je zaljubljeni par.

Objašnjavaju da je 'duhovni seks' sporiji i intimniji oblik seksualnog odnosa, bez ciljeva i ikakvih očekivanja.

NAPOKON PRAVI ODGOVOR Znate li koliko bi često trebalo voditi ljubav u zdravoj vezi?

John i Annie smatraju da se vjerovanje da se stariji parovi ne seksaju 'ugrađuje' u nas od rane dobi i zadržava kroz oglase i recepte za erektilnu disfunkciju za starije muškarce.

- Ako smo, na primjer, svjedoci da naši roditelji u starijoj dobi spavaju u odvojenim spavaćim sobama, možemo pretpostaviti da je njihov seksualni život završio - objasnili su.

Unatoč njihovom samopouzdanju, par tvrdi da su oboje bili nervozni tijekom snimanja njihova uratka, a Annie je objasnila da je Johnov penis 'štrajkao' i 'gotovo nestao'.

Oboma je to bilo poprilično smiješno. Smatraju kako je baš zato sve ispalo savršeno jer su tim iskustvom pokazali da seks može biti sjajan čak i ako penisa nije u erekciji.

- Ponosni su što je uvodna scena filma čista suprotnost tipičnom, mainstream porno filmu. Prvo su izmjenili nekoliko nježnih riječi pa krenuli na polagan i nježan 'duhovni seks' - rekla je redateljica Erika.

Seks je važan dio života ovih seksuanih terapeuta. Oboje su napisali knjige o seksualnosti - Annie je autorica knjige 'Brain Sex', a John je napisao 'The Secret od Intimate Relationship'.

Par je zajedno već šest godina i oboje imaju brakove iza sebe. Annin suprug je preminuo 1998. nakon 18-mjesečne bitke s rakom, dok John iza sebe ima šestero djece i dva braka od kojih je jedan trajao 27 godina, piše The Sun.

STALNO PAMETUJU I DRUGIMA IDU NA ŽIVCE: Ovi horoskopski znakovi pod hitno trebaju nešto primijeniti

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 17.03.2019.

    Pa kaj, postoji seks nakon 50-te??))

  • MOC JE U ZNANJU 17.03.2019.

    Temelj srećnog braka je i seksualna harmonija , bez obzira na godine . :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare