Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

Sa 70 snimaju vrući film: Tijela su tu da šire ljubav, a ne strah

Sa 70 snimaju vrući film: Tijela su tu da šire ljubav, a ne strah

'Smatramo da je u mnogim seksualnim odnosima prisutan strah, a gdje ima straha nema prave ljubavi jer su to dvije čiste suprotnosti', kaže zaljubljeni par Annie (72) i John (73)

VIDEO

John i dr. Annie Campbell po struci seksolozi, prije šest godina upoznali su se na web stranici Spiritual Singles. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako su u 70-ima, jako su zaljubljeni te pokušavaju dokazati da seks ne prestaje starenjem. Zato su se odlučili snimiti film pod nazivom 'Soul Sex' u režiji Erike Lust, nagrađivane producentice erotskih filmova.

- Vjerujemo da su naša tijela komunikacijski uređaji čija je primarna svrha širiti ljubav, a ne strah. Smatramo da je u mnogim seksualnim odnosima prisutan strah, a gdje ima straha nema prave ljubavi jer su to dvije suprotnosti. Strah je bio prisutan i kod nas prije nego što smo naučili gledati na seks kao na duhovni čin - simbolički pokušaj spajanja s Bogom, nefizičkim dijelom nas - rekao je zaljubljeni par.

Objašnjavaju da je 'duhovni seks' sporiji i intimniji oblik seksualnog odnosa, bez ciljeva i ikakvih očekivanja.

Znate li koliko bi često trebalo voditi ljubav u zdravoj vezi?
Znate li koliko bi često trebalo voditi ljubav u zdravoj vezi?

John i Annie smatraju da se vjerovanje da se stariji parovi ne seksaju 'ugrađuje' u nas od rane dobi i zadržava kroz oglase i recepte za erektilnu disfunkciju za starije muškarce.

- Ako smo, na primjer, svjedoci da naši roditelji u starijoj dobi spavaju u odvojenim spavaćim sobama, možemo pretpostaviti da je njihov seksualni život završio - objasnili su.

Unatoč njihovom samopouzdanju, par tvrdi da su oboje bili nervozni tijekom snimanja njihova uratka, a Annie je objasnila da je Johnov penis 'štrajkao' i 'gotovo nestao'.

Oboma je to bilo poprilično smiješno. Smatraju kako je baš zato sve ispalo savršeno jer su tim iskustvom pokazali da seks može biti sjajan čak i ako penisa nije u erekciji.

- Ponosni su što je uvodna scena filma čista suprotnost tipičnom, mainstream porno filmu. Prvo su izmjenili nekoliko nježnih riječi pa krenuli na polagan i nježan 'duhovni seks' - rekla je redateljica Erika.

Seks je važan dio života ovih seksuanih terapeuta. Oboje su napisali knjige o seksualnosti - Annie je autorica knjige 'Brain Sex', a John je napisao 'The Secret od Intimate Relationship'.

Par je zajedno već šest godina i oboje imaju brakove iza sebe. Annin suprug je preminuo 1998. nakon 18-mjesečne bitke s rakom, dok John iza sebe ima šestero djece i dva braka od kojih je jedan trajao 27 godina, piše The Sun.

STALNO PAMETUJU I DRUGIMA IDU NA ŽIVCE: Ovi horoskopski znakovi pod hitno trebaju nešto primijeniti

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje