To je to što me zanima!

Samo dva sata nakon poroda je imala seks: 'Osjećala sam se posebno iako nisam bila seksi'

Deborah je rekla da su ona i njezin partner bili intimni tri do četiri puta tjedno tijekom cijele trudnoće. Dodala je i da je epiduralna anestezija koju je primila možda bio faktor zašto nije osjećala nelagodu
Vidi originalni članak

Deborah Hodge iz Londona stupila je u intimne odnose sa svojim tadašnjim partnerom nedugo nakon što je rodila svoje četvrto dijete u srpnju 2013. Bila je jedna iz skupine majki koje su se otvorile o onome što je inače tabu tema - te su ispričale sve o tome koliko su se brzo osjećale spremnima za seks nakon trudnoće. One su odlučile istražiti pitanje koje se mnogi novi roditelji možda srame postaviti svom liječniku - ili čak jedno drugome.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Deborah je otkrila da je bila spremna za seks unutar dva tjedna nakon svakog od svoje četvero djece.

- Dok je Amelia ležala u svom krevetiću, moj partner i ja smo se mazili na krevetu, a prije nego što sam shvatila smo imali seks, samo dva sata nakon poroda - rekla je Deborah i dodala kako je njezina četvrta trudnoća s novim partnerom bila sretno iznenađenje.

'PONOVILA BIH TO OPET' 'Rodila sam na zadnjem sjedalu uz cestu, a porodila me vlastita majka. Bebi se jako žurilo...'

Ona je tada imala 39, a on 24 godine i nije mislila da bi ponovno mogla zatrudnjeti, objasnila je.

Deborah je rekla da su ona i njezin partner bili intimni tri do četiri puta tjedno tijekom cijele trudnoće. Bebu Ameliu rodila je u 20 sati 25. srpnja 2013. i rekla je da je dobila privatnu sobu za oporavak. Dodala je da je epiduralna anestezija koju je primila možda bio faktor zašto nije osjećala nelagodu.

- Među nama je postojala ta nevjerojatna bliskost. Nisam se osjećala seksi, ali sam se osjećala posebno... Nisam mogla vjerovati da smo to učinili – pripisivala sam to svim lijekovima koje sam uzimala - rekla je novinarima. Dodala je da su ona i njezin partner ponovno vodili ljubav tri dana nakon što se vratila kući iz bolnice, ali su pritom pazili da ne potrgaju šavove. Međutim, veza nije potrajala, a par se navodno razišao samo nekoliko mjeseci nakon Amelijinog rođenja.

LIBIDO NA MAKSIMUMU Evo kako je živjeti s partnerom koji ima nezasitnu potrebu za seksom: Pročitajte tri ispovijesti

Zagovarateljica tjelesne pozitivnosti i spisateljica Deborah već se pojavila u ITV-ovoj emisiji This Morning i govorila o tome kako se osjeća dok hoda gola pred svojom djecom te kako ih uči da budu ponosni na svoja tijela. Deborah se osjećala ranjivo zbog toga što je samohrana majka s malom bebom, ali sad kada njezina djevojčica kreće u školu, misli da je spremna vratiti se izlasicma s muškarcima.

- Mislim da bi se nove mame trebale čim prije vratiti u intimne odnose – odgađanje nije dobra ideja - rekla je, prenosi Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • bolje sutra.. 21.10.2023.

    Ajd molim obrisite vise ovaj bolestan clanak.

  • pomidorapoma 13.10.2023.

    To je bila VAR provjera poroda

  • 10.10.2023.

    Sa doktorom koji je porađao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare